Разноразно питање

1. Било ко да нађе шурикене, нек јави.

Ja imam suriken! Kupio ga kad sebe. I to sa 7 krakova. Ima i futrolu. Kasapio sam drvece po parku. :D

2. Кукурику, шурикен...

3. Šuriken - Da ti se smeju ljudi!

4. Рале, то и оћем.

Шта баљезгате ви?

5. Imaš bre šurikene u svakom turističkom mestu u Srbiji, klinci to i palice najviše kupuju.

6. Који ће ти курац шурикен? Оћеш некоме дизбијеш око?

7. Aha, ako ćeš da izbijaš oči bolje nabavi kurac.

8. То, Грујане.
    Ево, Ц60, могу ја да ти испоручим.

9. Suriken....sta glumis tu?

Kupi tetejca ko svako normalan...

10. Moj đed je poznat po tome što šurikenima ubija svinje. Master of posjek.

11. Skup je tetejac Kurde, traže 30 jevreja na crno, a za te pare kupiš pun džak šurikena.

12. препоручите ми неки добар програм за чишћење интернетске и историје на рачунару. имам ццлеанер и морам да га покрећем ручно. значи хоћу да има опцију да се аутоматски покрене кад се диже систем ко што је и овај мој могао док се једном нешто није разјебало.

неко?

13. Избриши system32.exe из виндовс фолдера на ц партицији.

14. хехе то је сигурно неки вирус хе хе маћори

15. Meščini da u hromu ima opcija da se automacki briše istorija kad ga zatvoriš.

16. немам појма, али ови чистачи су сигурно бољи плус бришу све, празне канту и то. канда ћу морати да гуглам, форум пун манијака и порнићара а шатро нико не зна добар програм за уништавање доказа.

17. Jebomater, čini mi se da sam imala neki programčić kod kuće i da se u njemu moglo namjestiti da sam briše. Pogledaću večeras, pa će ti javim.
    Ili idi na inkognito mod u hromu kad ganjaš nešto što nećeš da se zna da ganjaš.
    https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95464

18. селе знам за инкогнито али смара плус као што већ рекох ово чисти сва срања која јебу комп, колачиће и то. лакше је једноставно, не мораш да размишљаш. ај па јави

19. C60 Probaj po ovim prodavnicama oruzja itd...Znaju oni pored opreme za lov,ribolov da ture i tako nesto.Obicno stoje medju nozevima...A i sto neko pomenu ranije,imas na buvljacima,vasarima nekim i slicno...Ako bas padnes u ocaj,idi kod nekog limara,napravice ti... :D

20. Jebem li ga, ne skontah koji bi program i da li je uopšte imao automatsko brisanje. Ti si neko zanovjetalo, kad hoćeš i risajkl bin da ti čisti :) Eto, dok ne nađeš, makar možeš u svakom brovseru namjestiti da ti briše kukize i histori kad ga ugasiš.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.