Разноразно питање

1. Mene zanima, pošto mi je danas teču rođendan, a sutra tetki, a danas ili sutra ću napisati defku koja će biti pedeseta, da li biste mogli da obradujete mog teča ili tetku da mi za njihov rođendan odaberete neku defku, mislim nije to toliko zbog mene, nego zbog njihovog rođendana, jer me oni dosta prate na vukajliji, a i kad ću već imati pedes' komada, šta da se radi..
    ozbiljno, vrabac :D

Ne znam, ček da razmislim. :)

2. pa malo je starija od teča, ali skroz ispod vrata je odlično očuvana..
    mislim reko mi tečo

3. Ти макар камчиш на оргиналан начин и фора није лоша, боље него да се шупкаш на пњт.

4. боље него да се шупкаш на пњт.

Istina. Prob'o ja, htjeli da me jebu.

5. Требали су да те нагузе, дабогда ти се у следећем избеглиштву покварио фергусон :Р

6. AHAHHAHAHAH VRABAC OPLODIO!

7. Mislim, definicija mi je obrisana brzinom svetlosti... Nije nešto, ali nije ni loša. Jedino, ako liči na već nešto napisano, ali nisam plagirala.. Čisto me zanima, ako može odgovor... :/

8. Ninka, ko je hteo da te jebe? Raskrinkaj tu bandu!

9. Kako je glasila definicija? Možda mogu da ti pomognem. :)

10. Nisko pasti. Kada ne biraš sredstva da bi se popeo visoko.
    Ne znam, nije baš, ali... :)
    A, nije nešto ni bitno, samo sam htela razlog da znam. :))

EDIT: Obrisan je post koji sam ostavila na Mostov, krajnje je nebitno. Hvala, Vučice, ne zamaraj se! :)))

11. Ninka, ko je hteo da te jebe? Raskrinkaj tu bandu!

Želim da budem zaštićen svjedok.

12. Да ниси ти то већ разгужен Нинчило? А? Коме си камчио па ти расцветао прдару? :Д

13. Koji je po vama najbolji muski dezodorans?

14. Paperjasta, mogla si malo da razradiš temu ili da napišeš kakav valjan primer. Ideja je dobra.

15. ninko bosanac prodo bulju za odabrani poster.... ccc strasno

16. Да ниси ти то већ разгужен Нинчило? А? Коме си камчио па ти расцветао прдару? :Д

Jebali su me. Jebali su me snažno. Strah me je da ako kažem javno, da će me stići ista sudbina kao i mnoge autore prije mene.

17. Au Ninčilo pa zar plinaru za odabranu lololololo
    Vrabac dobra fora skroz :D

I odbanujte Džonija da jebemo Tromzoaaaaaa!

18. Koji je po vama najbolji muski dezodorans?

Malicija zelena, brut, aks al onaj prvi matori
    E i ti svašta pitaš...

19. Nije loš ni adidas rol on, zeleni.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.