c60, ima u mojoj radnji noževa u novom sadu, držim i nekoliko modela šurikena, cene se kreću najjeftiniji od 600din al nisu nekog kvaliteta pa sve do onih profi od 30e komad....velik asortiman.
Mene zanima, pošto mi je danas teču rođendan, a sutra tetki, a danas ili sutra ću napisati defku koja će biti pedeseta, da li biste mogli da obradujete mog teča ili tetku da mi za njihov rođendan odaberete neku defku, mislim nije to toliko zbog mene, nego zbog njihovog rođendana, jer me oni dosta prate na vukajliji, a i kad ću već imati pedes' komada, šta da se radi..
ozbiljno, vrabac :D
Да неш можда и да ти кува каву?
па ваљда је нормално да има доста опција јебемуматер. није битно, снаћи ћу се већ
Dvajte, CCleaner nije los, ali je Argente Utilities jos bolji.
хвала џерико, пробаћу тог аргентинца
c60, ima u mojoj radnji noževa u novom sadu, držim i nekoliko modela šurikena, cene se kreću najjeftiniji od 600din al nisu nekog kvaliteta pa sve do onih profi od 30e komad....velik asortiman.
ima u mojoj radnji noževa u novom sadu, držim i nekoliko modela šurikena
Осећам да ти се нико више неће никада замерити. :)
Нусми тебра, реклама.
Нећу тетејца, оћу да се фенсеришем наоколо. :Ц
Заправо, добићу на поклон један, али ја бих сет, тако да ћу пробати ове продавнице оружја, а Бачје, ако не нађем, рачунај да ћу те смарати. :D
МИНУС ПЕТРЕ
ЕДИТ: Велко фала свима. :)
A GLABAJ GA IONAKO NEMAM SVOJU PRODAVNICU, NEMAM NIŠTA NITI SAM IGDE ZAPOSLEN TAKO DA ME BOLI KURAC ZA VAŠE MINUSE!
Што ми једеш постове вукајлија деџго?
Је л' би могли модови да пусте Ђонија да јебе с нама Тромзоа, па у четвртак-петак, кад то све прође, да одлежи казну к'о човек?
+1
Не. Ко вас јебе кад сте гробари.
Mene zanima, pošto mi je danas teču rođendan, a sutra tetki, a danas ili sutra ću napisati defku koja će biti pedeseta, da li biste mogli da obradujete mog teča ili tetku da mi za njihov rođendan odaberete neku defku, mislim nije to toliko zbog mene, nego zbog njihovog rođendana, jer me oni dosta prate na vukajliji, a i kad ću već imati pedes' komada, šta da se radi..
ozbiljno, vrabac :D
ja bih ti odabro keve mi da sam ondulator, pošto i ja mnogo volim svog teču i tetku, i mislim da bi im to bio najbolji poklon ikada.
Хахахахаха
Не.
Ја да сам модератор одабрао бих ти сад и дефку и постер и реакцију дабоме.
Поздрави течу и тектку :*
Ja nisam nesto vezana za tecu i tetku ali bi ti odabrala defku.
Je li čemu tetka?