Разноразно питање

1. Imala sam slican problem, prmenila sluske i resila muke

2. А кад стиснем оно дугме на слушкама чује се лепо, ал нисам докон да га држим све време... Хвала..

3. Људи, мере помоћ? Имам ону нокију аша 201 (јебо ми пас матер и кад је купух), али на слушалицама се чује само музика и пратећи вокали, нема гласа певача (не знам како сликовитије да објасним). Да нисам не што притиснуо и разјебо. Има ли неко ко се разуме...

Ja sam imala neke takve retardirane slušalice. Je l' imaš neki kružić koji može da se pritisne? Ja kad njega pritisnem, onda mi se čuje i pozadina i glavni glas, ako ne držim to dugme samo pozadina.

4. Узми чекић и излупај говна. После тога пустиш касету Драгане Мирковић на старом касетофону и боли те курац.

5. Е, то сморка, баш то...

Јебачу, прошли касетофон ми се разјебо јер није могао да издржи кулоћу њеног гласа...

6. da li djevojka koja sa 16 godina rodi spada u kategoriju MILF?

7. наравно. кључна ријеч је мотхер

8. Да, ако је родила дете и добра је пичка. Не може човек ти објасни јеботе...

9. a to sto ima 16 dina, to nista? teen milf? to je kontradiktorno samo po sebi

10. човјече, она чим добије менструацију, тј. способност да се репродукује, море бит милф, ако се породи
    готова прића

11. милф је јебозовна маторка каква деца курац

12. Де пише да милф има старосну границу?

13. sedplas

a to sto ima 16 dina, to nista? teen milf? to je kontradiktorno samo po sebi

To ti je onda "Y-MILF".

14. a to sto ima 16 dina, to nista? teen milf? to je kontradiktorno samo po sebi

Onda je TMILF

15. Rosoneri
    милф је јебозовна маторка каква деца курац

upravo to. ali ne mozes da dokazes tvrdoglavim stvorovima, zapeli za rijec mother ko volovi

16. Немаш појма, види се да си јебо козу цео живот.

17. hehe to je to, sukno si mi.

de mi onda objasni onda taj milf fetis, ako je samo radjanje bebe kljuc. sta kao, lozi te kad metnes kitu tamo kuda je beba prosla? "TO MATORI, JEBEM RAZRADJENU CUPI" ne kontam?
    s druge strane, ovo moje objasnjenje se uklapa u fetis mnogih koji se loze na starije, zrelije, ocuvane ribe koje izgledaju bogovski za svoje GODINE.

ako vas pored batcha, ima jos koji nalazite zadovoljstvo u pomisli da turate djokicu u picku kroz koju je glava bebe prosla, javite se da porazgovaramo o vasem psiholoskom fenomenu.

18. Што, твоја коза се није ојарила?

19. Zašto Adam i Eva imaju pupak?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.