У слободном говору код нас, израз МИЛФАЧА је еквивалент нашој ТЕТКИ(ЦИ) коју би опалили без јебемти. Бтњ, теткица ми куље звучи од милфаре.
Ово је вероватно одговор који је тражио Седплас.
Е сад, да ли је она рађала некад или не, кога боли курац.
Не мешам брате, него једноставно ми је дражи домаћи израз тетка него америчко тинејџ срање скраћеница - милф.
Па сви смо ми говорили пре појаве нета и порнхаба, а и Америчке пите, што да не:
- Јао брате, вид ону тетку, ух, како бих јој свршавао по сисама!
Нико није користио милф израз. А он се управо односи на то.
mislim da je ovo autor koji zna odgovor :)
lololo :))
Митар Мирић?
iz in da haus!
У слободном говору код нас, израз МИЛФАЧА је еквивалент нашој ТЕТКИ(ЦИ) коју би опалили без јебемти. Бтњ, теткица ми куље звучи од милфаре.
Ово је вероватно одговор који је тражио Седплас.
Е сад, да ли је она рађала некад или не, кога боли курац.
to konane madjijo! upravo to, ima luks defku tetka koja u stvari opisuje milfulju.
Milfača je stara muva koju bi volio da opališ muholovkom.
Брате, ти мешаш милф и добру маторку.
HAHAHAHAHAHAHHAHAH
moze neko da mi ostavi sliku onih ljudi sto im se lijepi metal za tjelo, da ostavi ovdje ili posalje u pvt, meni se razjebao gugl, ne ide nista.
Не мешам брате, него једноставно ми је дражи домаћи израз тетка него америчко тинејџ срање скраћеница - милф.
Па сви смо ми говорили пре појаве нета и порнхаба, а и Америчке пите, што да не:
- Јао брате, вид ону тетку, ух, како бих јој свршавао по сисама!
Нико није користио милф израз. А он се управо односи на то.
http://oi49.tinypic.com/eu3v6e.jpg
Da li neko od vas čita najpopularnije definicije za određeni datum, ili sam jedina zamlata? :)
Ja čitam ponekad.
Jel zna neko zašto je tačno ovaj poster obrisan?
http://img855.imageshack.us/img855/8012/stani.jpg
Verovatno najbolji poster koji se ikad pojavio na ovom sajtu.
djubar je kvlt
steta stvarno ako je obrisan.
edit
ja sam ranije dok sam citao cesce, stano citao preko kalendara. ubodem random datum i citam nekih 5-6 strana
nisi jedini , ja samo tako i citam, procitam prvih 5 strana najboljih za taj dan, i dosta, kako se slabo cita ja sam dobar :)
Drago mi je da nisam jedini...
Meni je krivo, kad smo već kod postera za onaj, nemam sliku obrisaše ga pre nego što sam je skinuo...
Ahmed puca sa ivice šesnaesterca
(Valjda tako ide komentar)
EDIT: A da, pitanje je da li se neko seća postera? Ako ga imaš na kompu kači vamo...
Imas kod mene u omiljenim. Verovatno najbolji poster ikada
E mnogo ti hvala ja sam mislio da je obrisan, samo ga skloniše iz odabranih, hvala mnogo... idem da umirem od smeha... :)
Đubar je toliko obrnuo krug da nije postao smješan već opet glup.