Разноразно питање

1. Ako ikad budem, najebali su itekako. :) Al' nema 'ljeba od toga...

2. YeahBatch

Тражи да ти прво уплати паре. И види како су га остали оцењивали што се тиче сарадње.

Хвала. А видиш, могао бих и да одем на сајт и ичшитам правила...

Али слободно баците неки савет ви који сте куповали и продавали преко Лимунда.

3. Imam tu neke poznanike, kume itd. I svi su pobornici gej parada, ravnopravnosti...drži, udri...a sve normalni ljudi (čitaj : ništa od pederluka).
    Elem, postoji li kontrasimbol onoj nesretnoj dugi? Utupiše sa njom pa bih da im pošaljem "kontradugu".

4. Je l' si implicirala da su pederi nenormalni?

5. Ma nije bre...mada mi nikad nisu bile jasne neke stvari u vezi toga

6. Pa ono, mogla je da kaže strejt lolo.

7. O, hvala vam, dragi ljudi.

8. Ако понудим нешто на Лимунду и договорим се са ликом који је дао највишу понуду где и кад да се нађемо, ко мени гарантује да ће се тај појавити и дати паре? Је л' има неко искуства с овим?

Ја сам углавном преко рачуна у банци примао паре, а робу слао пост експресом. У ретким случајевима је било наплаћивање преко брзе поште, поузећем.
    А кад сам куповао, плаћам кад преузмем робу, куриру или поштару који донесе.

9. Postoji li ikakva caka, da saznam ko su mi pratioci?

10. Jao, Paniiiii, zlatan si!!!
    Pitam za caku a ne legitiman put. Daj nešto konkretno.

11. Otvoriš temu

Pratim te, pratiš me

i da tu ljudi pišu ko koga sve prati. :) I da se nadaš da mod neće da je zaključa. :)

12. Mudro zboriš, mlađano momče!
    Čekam znak od nekog moda, da će da zažmure na 24 sata. :))))

13. Nana Og

Postoji li ikakva caka, da saznam ko su mi pratioci?

Sem onoga što ti je paninaro odgovorio, ne postoji drugačiji način.

14. Strogo poslovno, a Zajk? :)

15. kaizen sve zna, ali bolje ga ne pitaj za to , ja mislim da kada on udje na vuku uopste ne stigne procitati bar jednu defku zbog toga sto mu je pretrpan pvt.

16. Ma, ok, preživeću. :)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.