Разноразно питање

1. E, vjeruj mi, tu informaciju da se rusko izgovara "šć" su izmislili naši profesori, u Rusiji ne znaju šta je to. :)

2. MEŠJA, JAVI NAM SEEEE....i reci Tko je ovde u pravu, a Tko ne!

3. ты Наташа или Наталья? :)

4. Наташа. Tы?

5. Baš se ovo Щ ne izgovara kao Š? xD

6. по-русски Майя :)

7. Ja samo da kažem za ove šolje i otrovne boje. Čak iako farbaju otrovnim bojama spoljašjnost do vrha, valjda prelakiraju nečim, pa i ove šolje što nemaju "otrovne" farbe se lakiraju. Ako vam taj lik i obična farba ne smetaju, neće valjda ni ono.

8. Vidro ti studiraš ruski?

9. Луди Чак
    Ja samo da kažem za ove šolje i otrovne boje. Čak iako farbaju otrovnim bojama spoljašjnost do vrha, valjda prelakiraju nečim, pa i ove šolje što nemaju "otrovne" farbe se lakiraju. Ako vam taj lik i obična farba ne smetaju, neće valjda ni ono.

Ma znamo, ložimo te, nijedna od tih boja nije otrovna, naravno osim ako ih popiješ direkt iz konzerve. Tad su otrovne.

10. Ma otkud znam, ima svakakvih ljudi Skočimišu, teorije zavere i ta sranja.

11. Ma ako će da me truje preko šolje neka i crknem, za bolje i nisam.... :D

12. Nažalost, da

Zašto? lolololo
    Hahahhaha za 4 godine srednje sam naučio samo ovo:
    Eta njet novaja mašina eta staraja mašina eta moskvič!
    mrzelo me da tražim ruska slova a verovatno bi i zasrao negde :D

13. Eto, zbog takvih profesora nam propada država. :)))))

14. Nisu profesori krivi, meni ono nije išlo u glavu nikako :D Svaka druga reč izuzetak pa koj će im onda pravila koj kurac kad je sve izuzetak :D

15. Ma niije, samo što se, dok se uči, najviše pažnje pridaje izuzecima. :)
    A i profesori su krivi, vjeruj mi, izdrndaju ih na fakultetu, pa dođu u školu da se odmore i opuste, eee da...

16. Ако понудим нешто на Лимунду и договорим се са ликом који је дао највишу понуду где и кад да се нађемо, ко мени гарантује да ће се тај појавити и дати паре? Је л' има неко искуства с овим?

17. Već žalim tu decu :D Osećam da su ga najebali kad postaneš prof :D

Mada moj ortak bio još gori od mene nije znao da bekne a onda smuvao Ruskinju i sad parla ruski ko blesav, šta ti je motivacija i viši cilj :D

18. Тражи да ти прво уплати паре. И види како су га остали оцењивали што се тиче сарадње.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.