Разноразно питање

1. alo, sobu u crno? gleda to neko ozgo i ne da...

2. Sele, ugasi svetlo, spusti roletne. Bolji toner nećeš naći. :)

3. Neće bidne cijela soba u crnom, već samo jedan zid gdje hoću nešto da naslikam, a treba biti crna pozadina :)

4. onda ti je zid premazan nečim što upija boju, probaj da odeš do neke dobre farbare (kod mene u selu to radin Domena) pa poruči da ti naprave crnu boju sa nekom solidnijom osnovom

5. ili baci taj toner i kupi svež :)

6. Hahahahahaha... Jepse Bruse :) Plus pored sve muke sa crnom, a tom istom zidu sam morala zagletovati tri rupe od nekih jebenih tipli i sad tu probija jebena svijetlo siva. Kad me neće, neće me kvalitetno...

7. CRNA SOBO PROKLETA BILA ŠTA VUČINIĆ OLEGEEER

8. Čekaj, tebi su problem te rupe od gletovanja? Onda uzmi crni marker, pređi preko rupa pa posle prefarbaj crnim tonerom...

9. Ma nisu samo one. Cijeli zid je tamno siv, a one još svjetlije. Eo sad gledam ovo gdje sam probavala crni toner, zeru je tamnije. Možda ako pređem još četresedam puta bude crno :)

10. možda je glupava ideja, ali probaj da prefarbaš nekom drugom tamnom bojom tipa plave pa onda crnom - možda bi pomoglo

11. Zid ispod je bio bijelo-tamno plavi, tako da nije do toga :)

12. po mom iskustvu, Jupol gold ili putarska bela pokrivaju sve - probaj na malom parčetu jednu od te dve boje pa onda crnu...

13. Imam Coloritov bijeli kreč, boju, šta god i probala sam, al ne šljaka. Evo sad sam prešla čitav zid sa tonerom i malo je tamnije, kontam ako pređem još jedno 2 puta da će biti iole bolje. Znači moram otići kupiti još kamaru jebenih crnih tonera da sredim sve što mi treba. Uff... Moram naći način kako da rodim pare, il ih makar zdrveta uberem :)

14. jesi razmišljala o crnim tapetama, malo su jeftinije :)

15. ima li osim monda neki drugi servis za slanje besplatnih poruka?

16. Neću tapete, em što ih ne volim, em, ko što rekoh, hoću nešto da naslikam na zidu, a mora biti crna pozadina :)

17. jebite se već drugi put postujem ahaha

18. imaš za android whatsapp i viber

19. šta je android šinko ja imam alkator s antenom onaj

hidro el to nije prevara?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.