Meśa
oću da aploudujem na jutub neke pjesme što mi se sviđaju a kojih tamo nema, a nemam windows movie maker program. zna li ko neki jednostavan program s kojim mogu da napravim klip sa pjesmom? i šta da napišem u opis klipa da mi ga ne izbrišu, ono "all credits go to artist bla bla bla".
resenje je "vegas pro"
ja sam skoro poceo da se zanimam ustvari skoro...zaboravio sam vec dosta toga posto ga nisam koristio godinama pa sad opet poceo evo jedan sto poceh od skoro da pravim al je jos u fazi izrade
Mala Vidra
sele, ja i definisala, i obrišu prvi put, kao, izraz ne postoji
ma šta ne postoji, da vam jebem mOjku :D
Čuj ne postoji? Moderatori, sunce li vam žareno, neobrazovano!
Nego, upade moje pitanje u kreč, pa da ga ponovim, itno mi odgovor treba....
Što mi jebena crna boja za beton nije ispala jebeno crna već tamno, tamno, tamno siva? Ajde ako neko zna nek se javlja da ne idem tući ove u prodavnici što mi prodaše crnu bez Pervola.
Što mi jebena crna boja za beton nije ispala jebeno crna već tamno, tamno, tamno siva? Ajde ako neko zna nek se javlja da ne idem tući ove u prodavnici što mi prodaše crnu bez Pervola.
da nisi mesao sa nekom poludisperzijom koja u sebi ima of kors belu boju...?
Nisam mješala ni sa čim. Crna boja za beton i neće jebeno dispadne crna već tamno siva. Jebote, ko da je zid bio izložen suncu dvajes godina pa posvijetlio.
Upravo sam i to probala. Opet jebeno sivo... A prošli put kad sam radila po sobi, radila sam sa tim istim tonerom i evo stoji crna, crnja no što je bila...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Да, да. 24 слике у секунди к'о цртани филм да правиш. лолол
Ja retko, sele. :)
Tidro, kakvi su to izlivi nežnosti prema moderatorima? :)
oću da aploudujem na jutub neke pjesme što mi se sviđaju a kojih tamo nema, a nemam windows movie maker program. zna li ko neki jednostavan program s kojim mogu da napravim klip sa pjesmom? i šta da napišem u opis klipa da mi ga ne izbrišu, ono "all credits go to artist bla bla bla".
resenje je "vegas pro"
ja sam skoro poceo da se zanimam ustvari skoro...zaboravio sam vec dosta toga posto ga nisam koristio godinama pa sad opet poceo evo jedan sto poceh od skoro da pravim al je jos u fazi izrade
https://www.youtube.com/watch?v=Z4NGS2Xtjco&feature=plcp
na nekih 30ak sekundi pocinju slike
pika, pika, pikaču
http://www.youtube.com/watch?v=MCIjAWypvzg
hahaahhaha, ma prema tadašnjim moderatorima, davno je to bilo :DDD
Hahahaha Sreto!
Ali Vučice NE INTERESUJU me slike. :)
aaaa,sta se desava??! kako da vratim na normalno? loo loo http://www.dodaj.rs/f/s/5w/18zRaWbu/untitlllled.jpg
Čuj ne postoji? Moderatori, sunce li vam žareno, neobrazovano!
Nego, upade moje pitanje u kreč, pa da ga ponovim, itno mi odgovor treba....
zatvori brauzer, pa ga otvori..
for the love of god.
Mešo, ali ružno izgleda. :) Imatćeš kejtere. :)
da nisi mesao sa nekom poludisperzijom koja u sebi ima of kors belu boju...?
vukajlija mi se iskrivila
Nisam mješala ni sa čim. Crna boja za beton i neće jebeno dispadne crna već tamno siva. Jebote, ko da je zid bio izložen suncu dvajes godina pa posvijetlio.
Uzmi tučak za meso pa je istuci dok se ne ispravi.
dacu joj rivotril jajaja
uzmi crni toner za jupol i prefarbaj zid
Upravo sam i to probala. Opet jebeno sivo... A prošli put kad sam radila po sobi, radila sam sa tim istim tonerom i evo stoji crna, crnja no što je bila...