Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Провалио сам одавно, него сам се тек сад сетио да приупитам...
http://vukajlija.com/recnik/autori/164471
јес клинац вероватно, јес вређо, ал шта неприкладан надимак?
сваки турчин зна? па шта ако сваки турчин зна? јел проблем у клању лика. мисим дошо му лик с војском у земљу да му отме имање, жену у харем и децу у капукулу трупе и сад је он као крив што га је заклао.
дакле надимак није ни мало неприкладан и молим модераторе да размисле мало кад трипују политичку коректност.
Надимак је неприкладан + вријеђање више људи + никакав допринос сајту.
Реално, и мој надимак је неприкладан и срамота ме га је, ал газда укиде ктитора и сад могу да с' јебем.
А што је тај надимак неприкладан?
Смарко надимак реално није неприкладан.
ко кад бих ја написао типа ли харви освалд је упуцо кенедија и ти као ми кажеш да је неприкладно износити чињенице. или брут је убо јулија и сад као то је неприкладно.
Али каква је ту чињеница изнета? "Сваки Турчин зна...". Шта то зна сваки Турчин? Је л' то нешто што ми не знамо, па због тога?
па добро ај узмимо и да је комплет песмица била исписана опет је смешно. песмица сама по себи је једна обична констатација истинита (занемарићемо што обилић није историчан вероватно, ал неко га јес закло).
Који ондулатор(и) има(ју) фетиш мењања назива тема?
Neka se javi, nećemo mu ništa.
Колко сачекати да се глет маса осуши по овој ладноћи пре него што се приступи кречењу?
e Kuplinže, zajebano je to. po zimoći se ne radi moleraj, osim ako nije nešto hitno.
možeš da provališ i sam kad se osuši, ali kapiram da će potrajati neko vreme.
automatska skripta za random ubacivanje reči, radi raznovrsnosti i iznenađenja
Пратићемо га онда. Критично је било, јебем ли га, другару радили изолацију, јавиле му се неке рупчаге у зиду, није сконтао док није заладнело. А ни ова два молера што смо их питали колко да сачекамо немају конкретан одговор, не молеришу они преко зиме.
Jel putovao neko džangl trajbom da podijeli iskustvo?
Gletovah ja prošle sedmice i na par mjesta gdje je bio deblji sloj glet mase je trebalo jedno dobra 3, 4 dana da se skroz osuši.
Тај фазон. Није да сам се нешто претерано узбудио, нећу ја спавати у тој соби ло ло
Sve i da spavaš neće ti ništa biti. Ja evo 10 dana spavam okružena farbama i krečom i bojama i svačim nečim i još sam živa i normalna. Kao.
Хахахахахахахахахаха "нормална" хахахахаха ал добро, тебе само испарења могу мало да исправе јер горе не може :Д
Šta misliš što stavih ono
Puškurac :)