Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E, moj mladji brat je u 6. razredu i, kao sto verovatno znate, u tom uzrazu si faca ako pijes pivo(mada je u moje vreme bila guarana, ali se vremena i standardi menjaju, bem li ga). E, sad, oni bi da laziraju bilo koju vrstu alkohola kad budu slavili novu godinu, da bi zebavali jednog njihovog druga dok se pravi pijan. Daklem: da li je moguce napraviti bezalkoholno pice sa ukusom alkohola? Ne mora da bude nesto precizno, 6. su razred, najverovatnije nisu ni probali 99% toga sto pricaju da su pili.
pa prepakuju bezalkoholno pivo u normalnu ambalazu. ne moze jednostavnije od toga.
a, da...zaboravio sam da postoji bezalkoholno pivo :O ubi me gimnazija..enivej, hvala :)
ima i onaj djecji sampanjac, i bejlis, al on je vise zensko pice... ima i bezalkoholna rakija al to vec ne znam gdje moze da se nabavi.
Džemala
Šime
Antonije
Biljana
Veljko
Gorica
Dušan
... i tako redom dok se ne ispuca tih 60 imena a onda novi spisak. Čisto da bude zanimljivije ih pratiti a da su u pravu najbolje govori broj komentara na ovu vijest.
sad nađoh ovo na internetu.
Је л' вам драго или криво што се сајт распао?
Криво.
Meni je osobito
http://www.mojevijesti.ba/slike/novosti/AAA%20MOJE%20VIJESTI/REGION/Crna%20gora/milo%20djukanovic%202.jpg
Jebem li ga, na koji deo sajta misliš? Definicije su tu i tamo, svaka druga je haha, posteri su postali šit, taj deo se raspada zbog klinčadije, reakcije takođe. O forumu da ne pričam.
Па мислим на све, нисам ништа занимљиво видео месецима...
Pa jeste, krivo mi je. Mada bi trebalo mi stariji članovi da uložimo veći trud da oporavimo sajt.
Јес вала Вучице ако ви маторци овог сајта не урадите нешто држава неће сигурно. Ја не памтим како је некада, давно, било јер сам ауторски активан једно 6 мјесеци али и прије 3 мјесеца је било боље.
Ko kaže da se sajt raspao? To je samo kreativni zastoj prouzrokovan porastom ekonomske stabilnosti države i poboljšanjem opštih uslova ćivota građana.
Овај сајт умире на свака два мјесеца, и распада се нон стоп, је л у томе поента ?
dok ne zavlada anarhija na sajtu neće ni biti zanimljivo
To pitanje je bilo aktuelno pre više od godinu dana, i onima kojima je bilo krivo, otišli su sa sajta. Ostali su mazohisti, zašto bismo bili ovde da nam nije drago, ne razumem pitanje.
Маторци признајте да је сајт све гори. Шо не волим тај оптимизам!
Ја лупам мајнусе под један зашто је све више лоших ствари а тек онда јер сам болид. Сајт је гори из дана у дан.
Dok se ne vrate oni koji su otišli, biće sve gore.
КОСТИЋ УНИШТИЈО САЈТ, ОЋЕМО РЕВОЛУЦИУ !2
Је л' то што сам га поставио подразумева да га и ја разумем?