Разноразно питање

1. Што не пустиш филм у два плејера? На једном гледаш видео, а на другом намикариш звук и боли те курац. Тако сам ја гледао Прометеја.

Ја сам тако штеловао кад сам глед'о неке серије на Јутјубу, па се већини епизода није подудар'о тон са сликом. Онда баш гледаш са задовољством кад се мало помучиш да то наместиш.

2. biće sve u redu, Kizo. ne znam u koju me grupu svrstavaš ali se osjetih prozvan jer sam upravo čitao vijest o tom Čaju. mi smo uveli živo, namirili, a na prozore smo škure stavili. spremni smo.

3. Kakav bre čaj?
    O čemu se radi?

4. Izgleda da si šiptarošiptar. E, pitajte one ustašošvabe za savjete, oni su imali nedavno Ladislava.

JEBEM TE USTA NARODE JUŽNOSLOVENSKI!

5. ja se tolko usro od tog Caja, da nisam ni cuo za njega

6. ciklon Čajo, Kurde, sjutra i preksjutra prelazi preko cg. prošle godine smo imali nepogode pa je opozicija optužila vlast da nije upozorila građane na to. zato ove godine na sva zvona objavljuju ciklone, po onoj narodnoj "ko se na vareniku opeče i u jogurt duva".

Kizo, ti ono bi trol? Jesi li dobar trol?

7. Sad sam guglao...to je neki vetar.

TO ZNATE...A NE ZNATE DA MI KAŽETE KOJE JE GODINE RUŠKA JAKIĆ ROĐENA...jel' da?!?!

Ona kazala u nekim novinama da ima 75 godina, al' joj ja ne verujem ič...

8. D0BR0VECE
    MV2 Player?

pre 2 sata

Facafacaa
    Па не знам, ти ми реци :)

Ne mere. Probao. 5000 max.

9. Jebe se tebi Kurde, ti si u vani, a ovim okupatorima Srbije i Crne Gore ima da se rascvjetaju kroasani.

10. Nisam, ja sam gnom.

11. nemoj biti prestrog prema sebi. ti si dobar trol. prilično si me naljutio ovom prozivkom.

12. Ma ja oću da vas pitam jesmo li mi tolka govna i pomodari da smo jedina govnarija osima Maera koja vremenskim nepogodama daje lična imena? E, da bar naiđe megajebač oluja koja bi bila tako silan da odvoji Republiku Srpsku od BiH. Nego najavljeno dvaes centi snijega. Deponujte te bombe na Balkan već jednom.

I da, stojim iza toga da su Srbi samo u RS.

13. I da, stojim iza toga da su Srbi samo u RS.

Pa gde bi bili nego u Republici Srbiji?

14. To je zato jer su priznali Kosovo, a ne i Metokiju!

15. Brus, matica Srbija je pod okupacijaom bugarocigana i mađarorumuna.

Zato se i prave granice širom Srbije. Eto je sad i na KiM.To je tim rumunima i bugarima u krvi, taj šverc preko granice. Pa onda rasparčavaju države kako bi bilo što više granica da imaju kuda švercovati.

16. A kakvo je to ime "Čajo" za uragan?
    Neko muslimansko, šta li...

17. Moram priznati da mi ovo što kizo reče zvuči skroz logično. Puko sam ko kondom...

18. па прошли је био Хасан. појма немам ко даје та имена.

19. Bruse, šta misliš ko je rasturio onakav Sovjetski savez? Ko je potpalio Amere da se kolju u Građanskom ratu? Ko je uopšte insistirao na državama u SAD? Eto, Njemačka se nekako na mišiće ujedinila iskoristivši zauzetost ovih formiranjem granica po SSSR-u. Ali Rumuni i Bugari su im to krvavo naplatili. Prvo uđoše u EU, napraviše se da su bogalji kojima vazda treba pomoć, a zatim otvoriše granice i propustiše Turke u Njemačku. Zatim intenziviraše šverc sa Grčkom, uništiše joj ekonomiju. Ko zbog svega najviše ispašta? Njemačka. jel mislite da su Rumuni otišli u Veliku Britaniju da budu bauštelci? Pravan samo. Uzeli svoje gumene čamce i otišli da stvaraju granice. Eno, oće Škoti da se osamostale.

Čajo je opako ime, ustaško sto posto.

20. Eto, i Hasan. PA DOKLE MAJKU VAM JEBEM?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.