Разноразно питање

1. ŠERLOK AVATARŠE!!!

(fala kurcu...) :-)

2. Колко људи зна Кајзена!?
    Ја бих га волио питати на коју је он фору успио сјебат преко 100 000 хиљада људи а да га притом још заболи курац.
    Ако га неко познаје а да није ондулатор нека га пита у моје име.
    Лонг лив Вукајлија асоцирана држава!

3. Biće.

Можда ће бити, а можда бити неће!

Lep pokušaj, ali morao si jaču kontru da udariš, ne tako obično da pitaš, već se ti sada kao ljutiš što ja mislim da ti ne razumeš, pa onda ja da ubeđujem. Aj, može to bolje... :)

Слушај девојчице, то што ти мислиш да си ухватила бога за муда не значи да сам ја сисао весла! Ја сам разумевао по овом сајту док си ти још јела пачја говна место дудиња!

Може вако? лолололо

4. Pa možeee...haha mada, to prebacivanje sada na pačija govna i nije tako opšta tema, ali za petak veče možda i najbolja. :)

5. Старија је од тебе, бгате...

6. to prebacivanje sada na pačija govna i nije tako opšta tema

Хаха, па шта би ти? Пачју паштету? Е па не може, ударила криза, женска!

7. (fala kurcu...) :-)

ПОБЕДИО СВЕ ПРЕПРЕКЕ !

8. Kako smarate i transferišete sa tim "umire vukajlija" i "ja sam tu pre tebe" forama.
    Žao mi vas je...

9. Лол, што не волим кад се људи овако сами од себе истролују. ТО ЈЕ ЈАСАН ДОКАЗ ДА СМО ПРОПАЛИ! НЕ МОШ СЕ СПРДАТИ НОРМАЛНО!

10. Ja mislim da je Kaizen uništio Vukajliju onda kada je baš on postao administrator sajta.
    Sve je pošlo nizbrdo Vukajliji tog januara 2007...

11. Iste priče samo njuške menjaju položaj... Jad!

12. KAIZENE DECXKO ZASHTO SISE SAMOUNISHTIO???

13. Је л' има Казан шта од породице? Жену, ђецу, а ?

14. Једном приликом га сретох на улици и рекох, "ево види имам неких сома евра вишка, ош ти дам" и турам му у џеп од сакоа, а он ће мени: не, не, не, никако, ја сам човек духовни а не материјални. Чудан али надасве пријатан младић.

15. ja sam na sajtu prisutan sveukupno oko 2.5 godine i još i tada su svi kukali kako je sve propalo kako su pre bili samo kvalitet autori i zajebancija je bila mnogo jača bla bla...proseravanje klasično.
    Dođe period i sad od mesec dva da se ništa ne dešava pa onda opet bude zanimljivo i tako sve u krug...mislim da kvalitet autora za zajebanciju nije upitan ni sada, ima i sad mnogo jakih lobanja po sajtu

16. Ма кога боли курац.

Него, зна ли неко постоји ли неко удружење композитора? Ових естрадних, што нису написали ништа добро већ 40 година?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.