Разноразно питање

1. Ма јок бре, момци се тамо баве музиком, мени требају ови чоообани са естраде.

2. Zna li neko koliko traje školovanje ali u isturenim, specijalnim odeljenjima osnovnih škola?

3. Već si zaboravio? Znači drma te i Alchajmer pored Dauna...

4. Već si zaboravio? Znači drma te i Alchajmer pored Dauna...

Hahahahaahhhaahahahahaahah

5. Pade mi na pamet, bilo bi lepo da se odbanuje pjer88, dobar je autor i imao ke vrhunske zajebancije.

6. Biće, miloše, biće. :)

7. e jeste, Pjer je dosta potcenjen na sajtu u odnosu na Caru na primer, a po meni je bio jača lobanja Pjer...sećam se neke njegove slike u onim belim dugačkim gaćama kako mu se jako ocrtavala kita dok je stojao na nekoj terasi...to mu valjda slika sa neke ekskurzije

8. Ово је доказ да је Пезос једна од најбистријих лобања сајта, Пјер је доктор наука за Цару, може предавања да му држи у било којој области. А и нема сврхе да га одбанујете, неће више да се враћа.

9. Sam da potpišem ovo što rekoše Pezos i Covpaš.

10. Ja bih učino isto ovo što i Selenijum samo kada bih imao pojma o čemu se radi lololo
    Zauzet sam na facijalnoj knjizi :)

11. Pa nek ga odbanuju pa ako se vrati, vrati se.

12. A tek ona fora sa macxicom. lolool

13. Jes ono sa mackom bilo dobro ali na onoj temi o dzindzerima je ubio onog vukasina, iskreno mi ga bilo zao ali sam se sjebao covek.

14. e jeste, Pjer je dosta potcenjen na sajtu u odnosu na Caru na primer, a po meni je bio jača lobanja Pjer...sećam se neke njegove slike u onim belim dugačkim gaćama kako mu se jako ocrtavala kita dok je stojao na nekoj terasi...to mu valjda slika sa neke ekskurzije

Ko o čemu, Petar o kurčevima.

15. Хахахахах! Кизо раскринкава!

16. jel zna neko kolko košta da se šiju dresovi za basket sa printovanjem ili šivenjem po njima? ne mora neki ekstra kvalitet

17. Ко о чему, Петар о дресовима и курчевима.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.