Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Mislim da je 15 dana ili kazna. Pošto znam da je dan u zatvoru oko 30 km(15 eura) kazne, tako nekako.
Po toj logici mene će za vožnju pod dejstom alkohola da pogube na električnoj stolici. Mada ako bude restrikcija imaću vremena da se tetoviram u zatvoru.
EDIT : dan zatvora je 500 dinara ako se sećam
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/296598/Novosadjani-ce-radije-platiti-kaznu-nego-da-odleze-u-zatvoru
Evo od prošle godine:
Dan u zatvoru i dalje košta 1.000 dinara, a osuđeni najviše mogu boraviti 60 dana, bez obzira na to koja je visina njihove kazne, dok ostatak moraju da plate. Kazne za saobraćajne prekršaje kreću se od 5.000 dinara, što je slučaj sa nevezivanjem pojasa ili izlaska iz vozila osobe koja je na mestu suvozača prilikom kontrole policije. Najviši iznos za kaznu je 150.000 dinara, dok je prosek visine izrečene kazne na nivou Srbije oko 10.000 dinara.
Фора је што је он возио без дозволе за одговарајућу категорију, а то по новом закону скида 14 бодова.
Аха, ево га.
Upravljanje vozilom za koje vozač ne poseduje dozvolu: Kazneni bodovi: 14 Novčana kazna: 100.000 – 120.000 din ili zatvor najmanje 15 dana Zabrana upravljanja vozilom: Najmanje 8 meseci
Овде има ИЛИ ИЛИ опцију, ал кад му саберу ово остало... Јебе га што без дозволе спада у ову најгору групу прекршаја. Мислим, вози скутере, вози кола, ал на папиру није то то. У сваком случају, не стоји најбоље са кинтом, па оће да робија у сваком случају.
Како је насто култ око највећег сина наших народа и наорности, култ Раде Лацковића!?
kult nije nastao, ljudi su ga spoznali, jest da je trebalo dosta vremena ali prave vrijednosti je uvijek teško pronaći...
Ко је Раде Лацковић?
Da li su neki moderatori specijalizovani iskljucivo za odabiranje defki, drugi za postere, a treci za reakcije? Da znam kog moda da gledam da je onlajn kad pravim sta, a i da znam otprilike koga da izlajkujem ako mi odabere nesto ;)
Banujte ga jer huli i ne jebe.
Како је насто култ око највећег сина наших народа и наорности, култ Раде Лацковића!?
pa spontano krenulo. bezveze neko otvorio onu temu jer je bilo iljadu tema za svakakve muzicare, i onda valjda kao parodija jebemliga i primilo se.
У то име наздравимо нашем трајно банованом брату по Радету Пјеру88 ! Радеисти су уз тебе !
http://www.naxi.rs/media/images/o/Zabava-ziveli-ovde-svi-caste.jpg
klip,ja mislim da je iz bumfajtsa ili tako necega...debeli klinac koji skace u neku reku i otvori si celu jednu stranu djembele butine...neverovatno sirok i dubok otvor...haha a njega boli kurac,igra se s tim,ono cacka,stiska,brate...vise sam se zaprepastio ja koji sam gledao na kompu,nego on sam kad mu se to desilo...ako zna neko taj klip da nadje,nek mi posalje
Sos i SMarko su posebno zaduženi za ženski deo autora, mada će pristati da ti nešto odaberu i ako im pošalješ slike ili gif neke komšinice na PVT. Jedino moraš imati dokaz da je tvoja komšinica.
Bruce, hoćeš li da mi odabereš neki poster? :)
А остатак ондулатора пристаје ако у ПВТ добију слике комшија лоло
Спонтано или не... ЛОНГ ЛИВЕ РАДЕ Д ПЛОДИТЕЉ
Hoću, nemoj samo posle da se žališ :)
Ma neću da se žalim, ću da pevam. :)
Hvala. :)
ocu i ja edan ^^ fakticki bolje defka, al po skoru bih reko da mi defke i nemaju bas kvalitet za odabrane :D
EDIT: zebavam se, ne mora, mada se ne bih zalio...
Uuuuuuuu znate sta, to bi bilo ekstra da se napravi neka novogodisnja promocija, tipa odaberu ti jedan, imas jos jedan ili novogodisnji turnir ili nesto..
E, je l' Smarko još uvek održava onaj ponoćni turnir u pisanju defki?