Разноразно питање

1. Bruce ne razumiješ se u postere, nemoj više...

2. mislim da je to zatvoreno odavno..hteo sam da se prijavim ali nisam naso ni jednog protivnika na cetu, a kolko se secam, bila su popunjena mesta (mada moguce da sam lose protumacio pravila)

3. E, je l' Smarko još uvek održava onaj ponoćni turnir u pisanju defki?

Јок, није ми досадно :)
    Можда се одржи некад опет, што ја знам...

mislim da je to zatvoreno odavno..hteo sam da se prijavim ali nisam naso ni jednog protivnika na cetu, a kolko se secam, bila su popunjena mesta (mada moguce da sam lose protumacio pravila)

Добро си их протумачио.

4. Lepo sam je upozorio, neće da sluša ;)

Peri, dobre sam volje, vodi računa da nešto ne zajebeš kad ne budem bio :)

5. vau, hvala :D
    EDIT: ja sam sve vreme bio pod utiskom da su ove novije stvari mnogo bolje od starih pa sam se iznenadio kad sam video koja je odabrana, al u svakom slucaju, hvala :D
    EDIT na EDIT: Fala Makarone :)

6. Zaslužila je i Vučica a i Peri. Ok su kao osobe. :)

7. Bruce
    Lepo sam je upozorio, neće da sluša ;)

Ma glavno je da ja sad pevam. :) Meni se sviđa izbor. :)

Makarun
    :)

8. Брус ај ми очисти снијег испред куће ако си већ добре воље. Лопата је од мене, нема потребе да носиш своју.

9. HITNOOO
    treba mi izgovor francuskih reci, ono kao na translejtu, al tamo nesto nece. Ima li to neđe?

10. ličimo li ti mi na hipstere vule?

11. treba mi izgovor francuskih reci, ono kao na translejtu, al tamo nesto nece. Ima li to neđe?

Зар теби да треба тај педерски језик? Ооуу мондјууууууууу.

12. bogajebo imam keca iz toga, moram da prevedem neki tekst i da naucim da citam

13. Francuski jezik ima par pravila koja se vrlo striktno poštuju, tako da ako nabaciš akcenat i pravilan izgovor nekih glasova, možeš da čitaš prilično tečno a da ne razumeš reč od onoga što ti izlazi iz usta.
    http://www.moje-instrukcije.com/index.php?option=com_content&view=article&id=802

14. Иди питај Елзеара, он је квлт Француз, ако он не може да ти помогне, не може нико !

15. Добро, може Вукица.

16. hvala na linkovima, al meni ne treba nikakav kurs, nego da ukucam tekst i da mi ono procita to lepo, kao na gugl translejtu

17. hvala na linkovima, al meni ne treba nikakav kurs, nego da ukucam tekst i da mi ono procita to lepo, kao na gugl translejtu

Pravila su prosta, ako ti je problem možeš ti da prepišeš na drugi papir, a svako AI zameniš E, itd.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.