Разноразно питање

1. Добро, то знам.

2. uzmi neku šerpicu ili tako nešto slično, naspi vruće vode u nju, meti par kapi deterdženta koji koriste ovi i viljabaha i vidćeš da moš oprat brdo tanjira tako.

3. Jel bio ko na ciganskoj svadbi?

Smrdi li tamo? Mogu mislit kad se koncentriše gomila cigana u mali prostor pa pusti znojenje jer su se uspuvali od igranja... Jelde da smrdi?

4. hahahahahahahha skocko druze definitivno trebamo upast na neku cigansku svadbu al ono da se i mi uvonjamo da ne bude zwekete :D

5. KERTA MANGE MI SMO SMLADINU STRANU SAO ROMA BABO BABO EVO TOSTER NOSIMO RECI TAMO U MIKRUFUNU DA JE OD ĐAMILA I ĐELJANE EDERLEZI SAO ROMA DAJE!

6. Како се савија дрво? Који је најефикаснији процес? Неко кување, неш' тако?

7. Valjda se greje, pa se savije u željeni položaj i tako fiksira.

8. Сацам нашо, напари се и има још пар процеса неких. Фала у сваком случају.

9. Која цијена дмогу више дефки писат дневно? Дајте да се нагодимо, људи смо!

10. Pao sneg pa Enemi oće da napravi skije od tarabe? lolo

11. Ево даш мени 1000 динара месечно и ја ти објавим колико оћеш дефиниција. оолололо

ЕДИТ добро, не баш колко ош, ал 13 дневно може

ЕДИТ 2 Млато, не смем још да откривам свој тајни пројекат и план... Али кад направим овај времеплов косовски бој ће се потпуно другачије завршити!

12. enemyofthefreeworld
    Ево даш мени 1000 динара месечно и ја ти објавим колико оћеш дефиниција. оолололо

ЕДИТ добро, не баш колко ош, ал 13 дневно може

Ja nudim isto ovo za manje pare, pa ti odluči.

13. Шо сте ви из ''реномеа'' склони товарењу лоло

14. Ja nudim to isto al za 3000.

Sebi uzmem 2000 a 1000 ću dati enemiju da piše.

15. Очистим снијег испред куће или хаустора, бацим со и дам теглу ајвара (домаћег) приде.

16. koliko dijelova filma "alien vs predator" postoji?

17. i još jedno pitanje. ima li ko onaj gif dž. nikolsona kada sjedi sa onim klincom na krevetu?

18. Риха Дисидент
    Очистим снијег испред куће или хаустора, бацим со и дам теглу ајвара (домаћег) приде.

5 tegli ajvara.

19. 5 tegli ajvara.

Неће да може по цијену бана!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.