Разноразно питање

1. jezik treba da ti je dole, ako u O sviraš :D

2. jezik treba da ti je dole

Јао, Дуче, што си безобразан...

3. Čujem samo ono šuštanje, jako glupo zvuči. :( A kako dole, ono kao kad ti lekar pritisne onim štapićem za pregled grla? Ako ga malo savijem, čuje se kao nešto, ali nije to to. Aaaa, nikad neću naučiti!

4. Hahaha, kucaj na yt ''how to whistle'' , možda ima :)

5. Кад сам ја научио са нета како да вежем кравату, научићеш и ти да звиждиш.

6. Sad polako pratim, kontam fiziku koju priča, kompresovan vazduh iz veće prolazi u manju rupu, ali opet ništa, kaže da mora da se vežba, ali nisam još pogledala ceo video... Kao jezik nije bitan, ali usta moraju biti čvrsto u O, ne sme da se povećava ta rupa jer bi se prilagođavala vazduhu, a onda ne bi bilo zvuka.... NIKAD NEĆU NAUČITIIIII!

7. Ja sviram na O i onda to O mogu da menjam u polegnuto I iliti __ , i tako to.

8. Ма само ти направи уста у О, језик нормално држи, доле, и дувај, па док не проради.
    Ја знам да испуштам балончиће, то сам вежбао једно 3 недеље лоло.

9. Ako namestim jezik da dodiruje gornje nepce, onda se čuje neki zvuk, ali kao šuštanje, ono kao kad čajnik pišti, ali nije još to to, a ako opustim jezik, ništa, mada tamo kao kaže da neki i jezik nešto uvrnu, ali on to ne radi, glavno treba da se vežba. :) Ja ni balončiće ne znam da pravim, jednom sam uspela slučajno, ali to je to. :)

10. Ne sme da dodiruje gornje nepce, stavi jezik do pola donjih zuba, da dira donje nepce. :)

11. Onda se ništa ne čuje! :D

12. Hahaha :D Kako Molderu? Stavi onda mmalo ispred donjih zuba, da ih ne dodiruje, ni njih, ni nepce, stavi usta u O pa probaj opet :D

13. To jedino da mi ti namestiš sve kako treba pa da probam, ali stvarno radim sve po uputstvima, vidim mnogi se muče, a neko to od šale. :( Mada, probaću kasnije. :D

14. Не ферцера ми јутјуб, који год видео оћу да пустим, показује ми unavailable, апдејтовао сма флеш плејер и учинио све у мојој моћи али и даље не ради
    ЕДИТ: Рестартовао сам комп и средио кеш меморију, прорадио је.

15. A које жице иду на шаргију? Ја бих да шаргијам.

16. Зашто је закључана тема Рендом приједлози за побољшање сајта. Мислим знам да Каизену пуца курац али опет лијепо је да могу негдје бачити идеју.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.