Разноразно питање

1. nisi se dovoljno potrudio

2. Видрице немаш појма колико сам се трудио.

Шеветар Хомсулић
    Благо теби.

Који је од два генијалца на профилу, Цокула или енглески детектив са лулом?

3. ali, nisi dovoljno :)

4. Треба да се предозирам или да проведем дан у самници?

5. vidiš kako pametno razmišljaš :D

6. Često mi ovo pitanje dođe u glavu.

Po kojem principu ateista postupa? Vjernici se npr. boje Božje kazne, pa neće da urade to i to. Eh, sad, ima tu i ona moralna strana na obje strane koja ti govori da je nešto dobro, a nešto nije. Ali opet me zanima, zamislite situaciju da piči ateista sa nekim čovjekom kroz pola pustinje. Neka je ta osoba šeik, recimo. Ima para ko blata, nikoga oko njih kilometrima. Može ga opljačkati kako hoće, isprebijat i ostavit tu. Kasnije bogat, boli ga đon, ne boji se kazne nikakve, ni pravne ni Božje.

A ne učini to. Zašto? Zato što misli da to nije OK?

7. kako fotografija sa fb može da bude privatna?
    edit: kako bilo šta sa fb može da bude privatno?

8. Champy

Često mi ovo pitanje dođe u glavu.

Po kojem principu ateista postupa? Vjernici se npr. boje Božje kazne, pa neće da urade to i to. Eh, sad, ima tu i ona moralna strana na obje strane koja ti govori da je nešto dobro, a nešto nije. Ali opet me zanima, zamislite situaciju da piči ateista sa nekim čovjekom kroz pola pustinje. Neka je ta osoba šeik, recimo. Ima para ko blata, nikoga oko njih kilometrima. Može ga opljačkati kako hoće, isprebijat i ostavit tu. Kasnije bogat, boli ga đon, ne boji se kazne nikakve, ni pravne ni Božje.

In zakon vi trast! lolo

9. In zakon vi trast! lolo

Nema nikoga da vidi da si ti njega opljačko, boli te đon. Neće te niko ufatit. Zašto ga ne bi opljačkao? :D

10. Često mi ovo pitanje dođe u glavu.

Какве везе има Бог са тим да ли ћеш ти човјека пребити и покрасти паре?

11. šta mi, kog đavola, ima bog određivati šta ću raditi a šta neću?!
    valjda treba u svojoj glavi da se sabereš i shvatiš dokle si daleko spreman da ideš, a ne da ti neka knjižica određuje.

12. Hari, šta ti nije jasno u ovom postu?

Vjernici se npr. boje Božje kazne, pa neće da urade to i to.

Eto ti odgovor.

A imaš i ovu stavku

ima tu i ona moralna strana na obje strane koja ti govori da je nešto dobro, a nešto nije.

13. То што сам атеиста не значи да се не бојим бураза и његове реакције лоло

14. Čampi, javlja se bol u kurcu i za zakon, ali ipak etika, moral i ono "nešto" u tebi ne dozvoljavaju da učiniš to.
    Realno gledano, čak i ako me boli kurac za božiju i pravnu kaznu, jednostavno nije u redu da tako nešto uradim i to je to.
    "Ne čini drugome ono što ne bi voleo da drugi učini tebi" je jedan od glavnih principa i kod vernika i kod ateista, jebiga. :)

15. Ма дај Чампи... Као вијерници никада нису лопови, ђилкоши, курци-палци. Нема Бог везе са тим. То ти је у глави, па ако хоћеш некога да сјебеш сјебат ћеш га и ћао-здраво.

16. šta mi, kog đavola, ima bog određivati šta ću raditi a šta neću?!

Po ovome bih rekao da si ateista.

Znači, nema ni Božje kazne ni pravne (niko te nije vidio da si to uradila). Zašto onda ne bi opljačkala šeika? Zajebi moral, nije to lijepo. Bole te kurci, ne bojiš se ničega. A ne bi to uradila...

17. Риха Дисидент
    Ма дај Чампи... Као вијерници никада нису лопови, ђилкоши, курци-палци. Нема Бог везе са тим. То ти је у глави, па ако хоћеш некога да сјебеш сјебат ћеш га и ћао-здраво.

Mislim na prave vjernike. Ako je pravi vjernik, ne bi to učinio.

18. vjeverica ti je lijepo objasnio, kol'ko mogu da vidim.

19. Zaboravio si da će da posumnjaju kad se vratiš odakle tebi, gologuzanu običnom, tol'ke pare, bre. lololo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.