Разноразно питање

1. Beskonačno Sedplase, zato što ne znaju šta je trolovanje.

2. Bačje, neš moderisati. :)

koliko je potrebno vremena osobama sa mentalnim hendikepom da nauce da troluju na internetu?

Kome je ovo upućeno?

3. tema je raznorazno pitanje, postavio sam pitanje. sto se pronalazis, vukice?

4. Mislim da sam ja jedan od rijetkih kojoj se sviđa Vučicin humor. :)

Valjda što je old skul žena, jebemliga...

Nečeš jebati i opo si u mojim očima.

5. sedplas
    tema je raznorazno pitanje, postavio sam pitanje. sto se pronalazis, vukice?

Ma ne pronalazim se samo me zanima koga konkretno nazivaš mentalno zaostalim?
    Znam da si pit'o.

6. Колико је вама досадно...

7. ninka_92
    Колико је вама досадно...

Eto malo igramo se, razbijamo monotoniju na sajtu. :)

8. Ma ne pronalazim se samo me zanima koga konkretno nazivaš mentalno zaostalim?

Ja mislim mentalno retardirane.

9. Misliš na klince tek izašle iz majčine utorbe? Ma bebaći, tek počinju da upoznaju svet. :)

10. Često mi ovo pitanje dođe u glavu.

Po kojem principu ateista postupa? Vjernici se npr. boje Božje kazne, pa neće da urade to i to. Eh, sad, ima tu i ona moralna strana na obje strane koja ti govori da je nešto dobro, a nešto nije. Ali opet me zanima, zamislite situaciju da piči ateista sa nekim čovjekom kroz pola pustinje. Neka je ta osoba šeik, recimo. Ima para ko blata, nikoga oko njih kilometrima. Može ga opljačkati kako hoće, isprebijat i ostavit tu. Kasnije bogat, boli ga đon, ne boji se kazne nikakve, ni pravne ni Božje.

A ne učini to. Zašto? Zato što misli da to nije OK?

Zato što misli da to nije OK?

Eh, sad, ima tu i ona moralna strana na obje strane koja ti govori da je nešto dobro, a nešto nije.

Već si sam sebi odgovorio. Prvo, ljudi sazrevanjem i iskustvom postaju više ljudi, kao klinac uzmeš i zajebavaš druga, posle kad napuniš određeni boj godina skontaš da si bio kreten. Bez obzira na to da li si religiozan ili ne. Ljudi su naučili da opstaju tako što su pomagali jedni drugima, kasnije su i selektivnim odabirom uspevali više oni ljudi koji su bili milosrdniji, jer su pored toga imali i drugih kvaliteta koji su se nasleđivali uz tu osobinu, koji su im pomagali da prežive (slično kao sa selektivnim odabirom vukova koji su kasnije postali psi, jer su ti geni koji su diktirali dobru, prijateljsku ličnost psa menjali i neke njegove fizičke osobine u isto vreme). Ali, lepo je rekao neko: ''Postoji nešto u nama što se zove milost.'' Ne znam od čega je došlo od Boga, vasione, ko zna čega, ali je genetički zapisano u većini ljudi. Može da se izdeformiše uticajem loše sredine, teških uslova života ili nečim trećim, pa bi takva osoba možda i roknula šeika. Pa i mnogi vojnici u ratovima koji su bili prisiljeni da ubijaju imaju problema sa svojim mislima kasnije. Ljudi se pokaju, ne moraju biti vernici da bi se pokajali, prosto imaš unutrašnji razum koji ti govori da to što si uradio nije dobro.

Po kojem principu ateista postupa? Vjernici se npr. boje Božje kazne, pa neće da urade to i to.

Ne volim kad neko ovako razmišlja, a još vernik. Ne radim to i to iz straha! Šta je sa ljubavlju i čovekoljubljem koje religija prvenstveno propagira? Šta je sa mogućnošću pokajanja koja ti može spasiti dušu ako je iskreno? Neeee, strah, Bog će da me turi da se pečem, to je cela poenta, ja sam vernik, ja znam.

Inače glupo pitanje, valjda postavljeno tako da bi se pitalo i prozivalo.

11. Misliš na klince tek izašle iz majčine utorbe? Ma bebaći, tek počinju da upoznaju svet. :)

Ne to su deca.

12. Već si sam sebi odgovorio.

A tebi bilo dokono pa kobjasnila lolo

13. Po kojem principu ateista postupa? Vjernici se npr. boje Božje kazne, pa neće da urade to i to.

Ateista se boji da ga ne uvati murija ili ne ukeba žena. Boji se svega što je ovozemaljsko a loše, pravde ako uradi loše.

14. A tebi bilo dokono pa kobjasnila lolo

:) Stvarno, da je bar bilo pametno pitanje.... :)

Eeeenivej, zna neko koliko koštaju one hemijske što mogu da se brišu? Dobro bi mi došla jedna na testu, jer ne sme da se precrtava, a trenutno do petka imam samo 200 dinala, pa ne bih da odlazim u knjižaru ako nemam dovoljno.

15. Nemam pojma ni da postoji to :)

16. Alah je svevišnji. Jebi ne vadi :D i da BUREK JE SAMO SMESOM!

17. Ja mislim da je što se tiče religije najvažije da se čoik pokaje kad zgreši nešto, da je kršten i da krsti decu svoju i da redovno prekađuje koljivo i da nije za paradu pedera. A vi što ne verujete, prekrstite se i pokajte se pred smak sveta, ima manje od evtu još, nije kasno. Pokajte se i uđite u Carstvo Nebesko, 'naš koji dernek tamo, pop mi prič'o.

18. Da nije malo licemjerno početi vjerovati kad se ukakiš u gaće ?
    Ja nisam neki vjernik al se pridržavam nekog morala, ako pogriješim trudim se da ispravim i kraj. Ne treba ti svako jutro liturgija da znaš ako usereš stvar da se moraš pokajati.

19. luks, ja tebe stvarno volim. :D

20. Lukse neverniče, zaboravio si žrtvovanje pragnjića!!!12!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.