Разноразно питање

1. Зашто се обрисали овај постер, модулатори децхко?!!!21
    http://www.dodaj.rs/f/1N/10Y/16fvKEIe/bista.jpg

2. nismo mi, Novi Svetski poredak i Iluminati u saradnji sa judeomasonskim klerofašističkim elementima....

3. А стварно кењате, односно онај који је обрисао. Постер који је изазвао поплаву генијалних коментара је обрисан после три месеца, да га јебем.
    И сад кад оћу да читам те коментаре, морам да тражим аутора чији је постер и да компликујем процедуру са читањем, уместо да само отворим омиљене постере.

4. ne mogu ti tačno reći, zato i prebacujem na zajebanciju - možda sam ga čak i ja obrisao, prošla je zajebancija, pojelo se, popilo, račun plaćen i kafana zatvorena... ima na ovom sajtu još genjalnih komentara

5. Значи ти си, чим си ставио ово "можда сам и ја". :D
    Знам, ал није требало да га бришете, јебежга. :)

6. zato se ja i javljam što je najmanja verovatnoća da sam ja, ali sam najzaboravniji pa mogu da me nabede :)

7. da li neko zna gde mogu da nadjem matricu pesme(karaoke) Aleksandra Kovač- da te volim ?
    PLEASE HELP. treba m za sutra. msm ne meni, al pleasee

8. http://www.youtube.com/watch?v=xji2wubPnYg

Evo ti ovo. Nije to što tražiš al je isto gej.

9. Jel ima neko iskustva sa ulaganjem u neki investicioni fond?

10. Јел баш зацртао да мораш да улажеш у инвестициони фонд?

11. Немој то да радиш. Нема на чему.

12. Neki poseban razlog?

13. Ма, брате, ил ћеш га издувати, пошто сумњам да акције иједне куће тренутно код нас имају икакав скок, а и ако имају, мораћеш барем пар десетина хиљада евра дуплатиш да би осетио да си нешто "зарадио". Толико занимљивих и финансијски исплативих бизниса имаш, пробери нешто љеб га јебо.

14. Радјарде брате, образложи нормално или немој зајебавати човека. Што да не? Јел знаш како функционише портфолио инвестиционих фондова? Него Флоњ јел баш морају инвестициони фондови?

15. Има фондова који одлично шљакају, само треба проверити који су то. Ал' контам да доста кинте треба да се улети, а исто тако контам да ти толико кинте немаш.

16. Столе, брате, чим се чојк овде распитује, рачунам сам да је фазон чуо од шурака за неки крџа "кућни" фонд типа Фима или Илирика чији се маркетинг базира на бањавању на гајбу по препоруци.

17. Ne moraju baš investicioni, ali mi oni deluju najzanimljivije i najsugurnije.

18. Радјарде, инв. фондови немају никакав маркетинг код нас, највероватније им се не исплати, шта ли... Има један, ал сам ја заборавио који мајку му, раст вредности му је константно пар година, сваке године за око 30%. То је добра кинта да ништа не радиш. х)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.