Разноразно питање

1. Imam ja iskustva - investicioni fond ulaže u akcije koje su profitabilne ali jeftine, akcije koje će možda biti profitabilne ali su jeftine i akcije koje su samo jeftine. Kad sve saberu i podele, onda dobiješ cenu jedne akcije investicionog fonda koja je ili u konstantnoj minimalnoj fluktuaciji ili u brzim padovima i brzom rastu koji nikad ili jako retko prelazi osnovnu cenu akcije.

Investicioni fond postoji da bi ti sačuvao vrednost novca, a ne da na tim akcijama zaradiš.

Bonus: Ovo gore važi za normalne zemlje u kojima novčani tokovi funkcionišu normalno, tipa Zimbabvea, Bocvane i Malija. Kod nas, na Balkanu, je situacija malo drugačija. Ovde je profitabilnije da kupiš kamion cigala, staviš u šupu i sačekaš zemljotres pa prodaš cigle po duploj ceni.

2. Ok, hvala u svakom slučaju, raspitaću se malo bolje.

3. Ако си за нека ризичнија улагања контактирај ме у пвт :Д
    Размисли и о пензионим фондовима, животном осигурању, банкама или најбоље да диверсификујеш свугде по мало. Наше финансијско тржиште је курчина, али уз праве савете можеш да солидан новац зарадиш. Наравно након доста година. Ако имаш мању кинту и хоћеш паре сада и одмах, јеби га, не знам шта да ти кажем. Али ако хоћеш неки користан савет, озбиљно контактирај ме. Сада сам добар овде на вукајлији, питај модераторе. Оћу помогнем човеку који има паре

4. Ko pomenu taj jedan dobar investicioni fond kod nas, trebalo bi da je "Agroinvest".

5. Ćeraj u austrijske osiguravajuće kuće i boli te kurac....

6. Београђани, је л' зна неко да ми приповеди да ли је онај Ред Бар у Скадарлији геј бар? Дедер ако зна неко нек ме обавести.

7. Није трик питање, водили ме тамо па да знам да ли да их кољем или не.

8. Kolji ti to, ionako ce da pricaju da si ih klao.

9. Море, биће крви до кољена.

10. Može neko da poda link one teme sa foruma tipa "Vučić šizenje" ili kako već..

11. Nemam nikakve čestitke za predstojeće praznike, ali imam jednu želju. da odbanujete Valsinarba. Evo i linka do njegovog profila, da mu ne nabate komplikovani nik: http://vukajlija.com/recnik/autori/30715 Ko mi ispuni želju sednuću mu u krilo, ka pravom Deda Mrazu.

12. Odbanujte stvarno, dosta je Zhajka i Vučice.

13. Ha, vidi ove ima brnjicu

14. Hocu se kajati negde u buducnosti ako odbijem sex sa nekom likusom? navalila pa to ti je

15. Ako moraš da razmišljaš hoćeš li ili ne, nećeš se kajati ako preskočiš.

16. Ako je dobra, oćeš. Ako je onako, oćeš. Ako je loša, verovatno hoćeš :)

17. Ima tu istine.
    Eto ja kad god sam navaljivao na neku, a ona nije 'tela da mi da, nikada se posle nije kajala zbog toga...

18. Sto bi rekla drevna mesopotamijska poslovica:

Gde se mozak o picci dvoumi, muda kurcu saranu pripremaju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.