Разноразно питање

1. Хвала Џерико. :)
    Добио је ћале упут за ЕЕГ и за још неко снимање, ал' је тек заказано за 30. јануар, па се распитујем у међувремену како је могло да дође до тога.

2. Razumije li ti se žena i u zaleđene sokove?

3. Мети га у пркно, Ме$о.

4. Jel ovo neki Photoshop ili je stvarno? Ne mogu da nadjem nigde nista o ovoj slici...
    http://img.pr0gramm.com/2012/12/11ba9fd6-fabc-456d-bb2f-c664647d3029-f.png

P.S. Nek izvinu moderatori sto se vidi sisa, morao sam da pitam.

5. Ima samo ta jedna slika... One ostale ( i klipovi ) su od ranije... Kratka kosa i sto je jos vaznije - obucena je.

6. E nem pojma. a i iskreno nije neka picka, ima i boljih za drkanje..

7. зашто људи на фејзбуку честитају својим родитељима рођендане у виду статуса,а ти родитељи то неће ни видети, није ми јасно уопште?

8. Добро питање. Или зашто брат и сестра који живе у истој кући каче песме на зид један другом?

9. зато што су прсли
    или су са косова

10. да, да и то. или сад виђам студентарију, оно живе заједно, и нон стоп се каче једни другима на зид, није ми јасно стварно

11. jeste naivni
    pa da svi vide kako se fenomenalno slažu, kako im je život kao u američkim sitkomima i kako se po cijeli dan zezaju, uz beskrajnu ljubav koju osjećaju jedni prema drugima

12. Још кад би било могуће да се цимери лепо слажу...

13. e, mogu ti reć' da je zapravo moguće :)

14. Nato jel ti ćale Mišo Kovač?

Jer ti si za me rodjena... xexe

15. Ја досад нисам срео цимере који се феноменално слажу. Увек постоји оно "Стално ја перем судове, усисавам, бла бла..."

16. e, to je kod muških uglavnom
    ja sad živim sa nekim likom, malo je gej, tj. malo više, i nekom ženskom
    nisam vjerovala da zajednica od 3 ljudi može normalno da funkcioniše, pogotov' ako se nisu poznavali prije, al tako smo se fino sve dogovorili, da sve imam osjećaj da će se nešto sjebat, nemoguće da je 'vak savršeno
    inače, lik je kontrol frik koji je opsjednut čistoćom i po cijeli dan sređuje sve živo, moguće da je i do toga.. ja se ne bunim :D

17. Па пази, у почетку све функционише како ваља, поготово ако не знаш те људе јер се сви оно устручавају и труде се нешто. Мада, сјебе се то чим се мало боље упознате и опустите. Знам из искуства.

18. e, nemoj mi tog negativnog stava! :D
    mi već 2 mjeseca funkcionIRAmo savršeno, valjda i ostane tak' :D
    šta su tebe toliko zajebali cimeri, pa si ogorčen?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.