Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
дигли ми 300 јура
au.
Дуга прича, Видро. И компликована. Некад уз кафицу ћу ти испричати.
Meni kad je leto, a prinudjen sam da zbog posla nosim cipele OPASNO desmr noge sto me cini nezgodnim cimerom... A da, i odmah od sobe napravim brlog, kao divlji vepar. Nista ne umem ni da operem ni da ispeglam, i uvek se nadje neka zenska osoba koja vidi koliko sam nesposoban, i preuzme brigu o meni jer joj zao...
Za 300 E, ako je musko batine dok ne vrati, ako je zensko u naturi, a ako si kao ja dao pare nekoj koja je neupotrebljiva za te stvari, nabij prste u nos, i zaigraj u ritmu salse mozda ti bude lakse...
Mene interesuje gde su cigani ziveli pre nego sto je izmisljen karton?
Vidiš, jebeno pitanje... Nisu nigdje, vjerovatno... Što dalje implicira da su se cigani pojavili sa pojavom kartona! PU CRKO DABOGDA KO GOD IZMISLI KARTON!
Cigani su nekad bili fini i kulturni ljudio, postojani članovi društva - pogledaj film Skupljači perja sa Bekimom pa da vidiš. Tek otkako su došle demokratske promene i ona oktobarska revolucija nova vlast je sve Cigane oterala u muku i kartonska naselja.
Znači, jednom narodu je potrebno nekih 30-ak godina da zaboravi da se kupa.
Cigani nikad nisu bili fini i kulturni ljudi, barem ne kod nas. Ima finih primeraka, za koje i ne provališ da su cigani, ali 99% su ciganšture najgore.
Je l moze neko da mi kaze neki android telefon do 150e. Nov. Gledam sam xpiriu active i kul telefon al mi mnogo mali.
Kakve to veze ima sa telefonom? :)
Hahahahhahahah. Samo sam cekao.
jebiga, namestio si se, a meni đavo ne da mira :))
Ma u potpunosti te razumem.
eno ti izvinjenje za zajebanciju, moderator style...
Одабери му дефку у знак извињења.
hteo sam, ali sam ispunio kvotu za defke :)
Ama ne laži bre...baš sad je tvoj red da izabereš 4...kaži lepo "Neću da ti izaberem!", što lažeš..?
Ништа, онда сутра. А и мени, за који ти шаљем оне зајебанције у игрици на фејсу ехехехе
sitna je zajebancija, dosta mu je reakcija - za defku mora ozbiljno da se namesti :)