Разноразно питање

1. Bač, daj opet onaj link za konvertovanje videa u mp3.

2. I ja isto mislim da bi odabrana definicija bila dobar znak izvinjenja.

3. Ionako naslovnu nisam video godinu dana.

4. pa kad si u poslednjih mesec dana napisao samo onu šovinističku...

5. Aaaa reakcija, nisam video. Pa hvala najlepse.

6. Da se ponovim:

Je l moze neko da mi kaze neki android telefon do 150e. Nov.

7. Uzi xpiriu active kul telefon osim ako ti nije mnogo mali ako me razumeš :)

8. Jebavaj me i ti malo sad. :)

9. Je l moze neki mod da mi opsuje majku za cas?

10. A jbg, taka tura :) Ja mogu da ti odaberem samo komšinicu, nisam mod.
    E sad, ajd neko ko se razume u tehniku nek ispoštuje čoveka za mobitel.

11. Snoop, ja uzeo sad LG Optimus L9 za 12 000 nov u telenoru. Daš 12 000 keš i posle toga i uzmeš neki paket i od paketa ti zavisi cena koju ćeš da plaćaš mesečno naredne 2 godine. Ja moj patek plaćam 1 800 sa ne znam koliko tačno besplatnih minuta, poruka i neta i veoma sam zadovoljan..

12. Ali ja vec imam paket, potpisao ugovor pre 3-4 dana. Tako da to otpada. Inace skroz dobar telefon al mi mrsko da dajem 230 e, za fontele.

13. Ako mislis na LG on ti je u telenoru 450e. A sjebo si se sa tim paketom. Ja sam za nikakve pare uzeo ovaj telefon.

14. Па пази, у почетку све функционише како ваља, поготово ако не знаш те људе јер се сви оно устручавају и труде се нешто. Мада, сјебе се то чим се мало боље упознате и опустите. Знам из искуства.

ма да бре, ја једва са најбољом другарицом издржала 7 дана на екск, па да живим са њом, замрзела бих је

15. То што у теленору тај ЛГ цене 450 евра, то је њихова ствар, само кретен може да да те новце за тај телефон. Реална цена му је 250 макс.

16. Kako da smanjim sliku da kad se ištampa bude 2cm x 1cm?

17. U corelu ti najjednostavnije...

18. Zašto se raspala ova kultna grupa 'Moby Dick'? Kako su oni dominirali devedesete jebemti...

http://www.youtube.com/watch?v=814QZuYawSc

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.