Разноразно питање

1. Knjiga Stanislava Lema u kojoj se priča, ili se bar to pominje, kako su postojala civilizacije dovoljno napredne da su sami počeli da stvaraju zakone fizike ili da ih podređuju sebi, pa je usled različitih zakona u različitim delovima svemira došlo do džumbusa koji se danas pokazuje kao pozadinskio zračenje univerzuma, i da se to nikad ne bi ponovilo između ostalog je i uvedena brzina svetlosti kao maksimalna moguća. Ring any bells? :)

2. je li ko od vas ima ili je imao LG sjine?

3. Бољи сам од Мишковића, бољи сам од Мишковића... И од Карића сам бољи... Милан Беко је пичка...

Има ли неко са сајта неку земљу у Бг-у, небитно колику и небитно где? Може и оно типа Обреновац, Борча, Овча, Раковица и остале пичке материне.

Ponosni vlasnik jedne sestine garsonjere na slaviji, ali ja se pitam, kupim kirije, izbacujem ko ne placa, i IMAM KLJUCEVE... Takodje ima i jedna garaza koja je na zemlji posto je stan na osmom. To je kao neka zemlja u Bg?

4. 'ајде преформулиши питање па да помогнем земљаче :)

5. Zemljace, moje napravilno kvotovanje je uzrok zabune...:P Covek trazi zemlju, a ja nudim garazu, pomalo bespravno, ali sa losom namerom...

6. Ко је Ханс Колцијус ?

7. taj deo pred kraj je najjaci.bas se uneo covek u to:"jebem vam majku svim".

8. Па због тог клипа и питам. Занима ме ко је тај човек, јер сам тражио по нету и нисам могао да нађем никакве податке.

9. шта значи на фејзбук страницама оно толико и толико људи прича о томе?

10. Је ли, који оно плејер је добар за гледање филма мп4 формата, а да пушта и титлове?

11. Koristim bs player i nisam imao problema.

12. Ја све пушћам преко ВЛЦ-а и Медиа Плауер Класик-а и раде посао, а сад сам их и оженила.

13. Ја сам користио ГОМ плејер, био је добар, ал' како се појавише ови мп4 фајлови, нешто их није пуштао како треба, све без тона или никако..

14. I ja koristim VLC plejer profesora Milojevica.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.