Разноразно питање

1. El sam ja jedini koji se ne oseca kao da je nova godina veceras?

2. Ниси. Како да се осећам тако кад је напољу време ко да је септембар? Ђе снег, ђе зимске чаролие?!

3. Ја се осјећам ка' да ћу да се растурим ноћас

4. Ja se ne osećam uopšte, ja sam se već rasturio...
    Rakijica na sabajle... Odo da kunatm!

5. Peri d platapus
    El sam ja jedini koji se ne oseca kao da je nova godina veceras?

Nikada nije bilo gore. Secam se pre par godina, iznajmimo lokal, nakupujemo pice, organizacija ovo - ono. Ne mozes da docekas.
    A danas - zovem drugove kao: gde cemo? Pojma nemam. Dodji do mene oko 8, pa cemo videti.

6. Јел има у Новом Саду негде да се купи tin whistle, тј. ирска фрула?

7. Ne verujem Dzordi.

Sta je fora sa onim ASK.FM-om, zasto klinci mole za lajkove?

EDIT: Juce sam proveo najkvalitetnija dva sata u poslednje vreme na tom ask.fm-u. Koje su ovi novi klinci paljevine, ono je strasno. Iznapusavam ga, a on kao da ne kucka, snimi video kako mi uzvraca :D

8. EDIT: Juce sam proveo najkvalitetnija dva sata u poslednje vreme na tom ask.fm-u. Koje su ovi novi klinci paljevine, ono je strasno. Iznapusavam ga, a on kao da ne kucka, snimi video kako mi uzvraca :D

Дај линка да се смејем малол

9. Od ovog sam krenuo, pa sam preko njega otisao kod neke likuse, pa tako dalje - lancano :)
    Samo njega poznajem ( pogledaj tu dzukacku facu ), a ove posle sto sam zajebavao, njih vidim prvi put.
    Videa su ti dole. To su neka od pre :)
    http://ask.fm/VladaBree

10. Има ли на овом форуму тема за трампу?

11. Ima, samo sekund da je potražim.

12. Ima li neki sajt za knjige kao sto je imdb za filmove?

13. Može l' neki 'aker da pomogne?
    Imam na kompu memorisano 5 fb naloga sa 5 lozinki. Kad kliknem na prozorčić, otvore se svih 5 pa koji mi treba, kliknem na nalog, lozinka se očita ....
    Sad se ništa ne pojavljuje. Za 4 znam sve (ali mi smor svaki put da ukucavam) ali peti je od klinca kojem neće da prihvati važeću lozinku a neće ni da je resetuje. Bitan mu je zbog nekih igrica, jer dobija besplatne tokene (ako ga otvori svaki dan).
    Kako da povratim naloge da se automatski otvaraju?
    Hvala i ko pomogne i ko ne.
    (Jebač da ne postuje slike)

14. bem ga ja ubek u browseru samo krenem da kucam facebok i iz history mi cupa zadnju stranu....ako je od neke pomoci...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.