Aha. Naročito pred ispitni rok. Izdrži jedan dan da ne legneš ono danju kad ti se prispava i posle ćeš biti mrtav i ima da čim legneš sledeći dan (a da to bude u normalno vreme) da zaspiš odma.
Ljudi jel imate problem sa spavanjem? Da ne možete da zaspete do kasno u noć, a želite? Dosta ljudi mi kaže da ima, a imam i ja.
probaj sa cajem od kamilice i valerijanom.solja dve pre spavanja i 20-30 kapi valerijane.nece te oboriti,al ce te opustiti i bice ti lakse da zakuntas.
Ma probo sam svašta, zaspem oko 5 a navijem alarm da zvoni u 7, da bi sledeće veče zaspo ranije, al ne radi. Zanimljivo mi to da baš dosta njih ima taj problem i to baš sad u par proteklih dana. A nije nit pun mesec nit Nova godina.
Alan Harper preporucuje toplo mleko i..khm...
Ja ti preporucujem knjigu. Po mogucstvu zanilmljivu, ali sa gomilom opisa. "Pesma leda i vatre", Dzordz R.R. Martin.
Jedan moj drug nije mogo da se prebaci da nocu spava a po danu bude budan, pa je pio guaranu da ostane budan celog dana, pa mu se onda spavalo nocu.
Napraviš spisak šta ne bi vol'o da studiraš, onda načiniš spisak šta bi vol'o da studiraš i onda eliminišeš sve što ti neće doneti siguran pos'o u struci. :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ozb pitam, jel me stvarno kaizen banovao?
Јесте брате.
Ljudi jel imate problem sa spavanjem? Da ne možete da zaspete do kasno u noć, a želite? Dosta ljudi mi kaže da ima, a imam i ja.
Aha
Ја закујем одма.
Ja sam tebi nešto rekao.
Aha. Naročito pred ispitni rok. Izdrži jedan dan da ne legneš ono danju kad ti se prispava i posle ćeš biti mrtav i ima da čim legneš sledeći dan (a da to bude u normalno vreme) da zaspiš odma.
probaj sa cajem od kamilice i valerijanom.solja dve pre spavanja i 20-30 kapi valerijane.nece te oboriti,al ce te opustiti i bice ti lakse da zakuntas.
Ma probo sam svašta, zaspem oko 5 a navijem alarm da zvoni u 7, da bi sledeće veče zaspo ranije, al ne radi. Zanimljivo mi to da baš dosta njih ima taj problem i to baš sad u par proteklih dana. A nije nit pun mesec nit Nova godina.
Ja sam prošle godine ceo mesec tako imala problema, ima tema sa savetima, ček, sad ću da vidim da li je imam zabeleženo.
Издркаш ако не можеш да заспиш.
Alan Harper preporucuje toplo mleko i..khm...
Ja ti preporucujem knjigu. Po mogucstvu zanilmljivu, ali sa gomilom opisa. "Pesma leda i vatre", Dzordz R.R. Martin.
Jedan moj drug nije mogo da se prebaci da nocu spava a po danu bude budan, pa je pio guaranu da ostane budan celog dana, pa mu se onda spavalo nocu.
Evo ti tema.
http://vukajlija.com/forum/teme/38729-kako-spavati-manje-a-imati-dosta-energije
Pomaže i ovo.
u čemu je fora sa kačenjem vakih profilnih?
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201003/19569/medium_kk.jpg, http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201112/186885/medium_320996_10151402370546113_1443068059_n.jpg
Takve imaju KanameTosen i Duč. Mislim, el neki novi trend (kao što smo menjali onomad za Mišu Tumbasa), ili je to onako?
Сморка, дркаш ли ти ако не можеш да заспиш?
Od knjige me samo oči bole, a kad zažmurim ne mogu da zaspem.
Hvala smorka za temu, iščitaću.
Пробај да останеш будан што дуже, заспаћеш после 15 минута.
Bačje, nego kako.
Kako se najlakse odluciti sta studirati?
Napraviš spisak šta ne bi vol'o da studiraš, onda načiniš spisak šta bi vol'o da studiraš i onda eliminišeš sve što ti neće doneti siguran pos'o u struci. :)