Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Gusttavo Lima Balada.
Fala, Lukse, mađijo!
Синиша Лима
Ово је ЋЕ а не ЋУ!
Opušteno.... ću ću ru ru ću :-D
а да си питао како иде она песма Џ Џ Џ ЧЖ ЏЏЏЧШ ЧЏЧ ДЖЖ ДЖ ДЖ ЧЖ нико не би знао!
Нормална музика 1 - металике - 0
ćut-ćut-ćut-ćut-ćut, ćut-ćut-ćut-ćut-ćut, ćut tu! xexe kakav sam bog humora
Hehehe dobaar!
Može li da se skine onih lapo tasa za reakcije? Ono vreme između pravljenja 2 reakcije? Splasnulo je ionako pravljenje, a ima ljudi (ja na primer) kad je skor recimo 0:2, ili 3:4 sam brišem, a ide na klinac da čekamo za sledeću.
Нормална музика 1 - металике - 0
Metallica-The shortest straw
НЕМОЖЕ
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201311/123193/tumblr_lyzjsolxtu1qfjjglo1_500_1_.gif
која је процедура за промену, тј. у мом случају дотеривање ника?
модови реагујте, већ пар вас је било активно од како сам питао
Пошаљеш Каизену поруку.
Добио сам понуду преко нво да идем у Будимпешту на 9 месеци и да учествујем на неким семинарима. Стан и храна обезбеђени, нека платица приде, а ја се размишљам да л' да идем или не.
Драги Браво,
јесам ли ја нормалан?
Nisi, idi.
Зна ли ко како се крећу цене по Хунгрији? Оно, храна, пиће, одежда и те основне потрепштине.
Ako ćeš da jedeš i piješ po Budimpešti ponesi mnooogo para. Ako ćeš imati neki aranžman sa mađarskim domaćinom odmah mu objasni da nemaš mnogo kinte i da te vodi u restorane gde cene nisu visoke. Najbolje ti je da klopu i piće kupuješ po marketima i opijaš se u samoći svoje sobe.
Ako si iz BG, onda ti je sve jasno - što bliže centru to više para.
Ма тамо ми је све сређено, плаћени стан и храна, ту немам цимања и трошкове, него овако с времена на време ако 'оћу да изедем неки ћевап ил да сурдукнем пиво, чисто да ме мине жеља.