U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
jesi ti dosao sa duplog naloga da kukas kako su banovali nekog?da li to implicira da su i tebe banovali?
Ololololo
jesi ti dosao sa duplog naloga da kukas kako su banovali nekog?da li to implicira da su i tebe banovali?
Бановали су ме, са разлогом, заслужио сам. Зашто те то занима? Неки тип кога не познајеш? Дођи себи, човече.
ОСТРОГАМИ ОВАЈ ЛИК ПОМЈЕРА УТЕМЕЉЕНЕ ГРАНИЦЕ ГЛУПОСТИ ОШ ДА ТЕ МЛАТИМО ЧВОРЕ
Бановали су ме, са разлогом, заслужио сам. Зашто те то занима? Неки тип кога не познајеш? Дођи себи, човече.
onda nema nikakve svrhe to banovanje.ja sma pri sebi,za tebe ne bih rekao.
nemoj,molim te
Tek sad videh, ta tema je otvorena u Igrama ili je tamo premeštena. Ne vidim problem.
E, a koji sad od vas zapravo pita sve ovo? Ako je Stevan onda ništa, ali ako je Zapata onda je dovoljno bilo da kaže "E, odbanuj me, zezao sam se".
Што би те то тангирало? Па није бан затвор. Ово је само сајт, није да живот значи. Много сад већ кукаш, заглибио си, човече...
bruse ako te zanima objašnjenje cele situacije, možeš baciti pogled na moj post na prethodnoj strani koji razrešava sve misterije ovog slučaja kao i obično
pokaj se i odbanuj čoveka, u pravu je stevan
ne,ne tangira me.samo kazem.ne bih rekao da ja kukam i da otvaram teme gde pitam zasto sam banovan.sto se mene tice imaj 20 naloga,jebe mi se.
Била је јавна тема, како би је иначе приметили.
Стеван је. Мени није јасно зашто ти је немогуће да је човек озбиљно питао? И да не понављам оно Двајтово, било је таквиј једнократних тема.
Pokušavaš da mi kažeš kako je problem sa mušicama toliko ozbiljan da zaslužuje temu? Pa to ja kao kad bi Clannad ozbiljno rekao da se juče zamonašio u manastiru Dajbabe.
pokušavam da kažem da podforum raznorazno pitanje služi da se za svako iole ozbiljnije pitanje(dakle iza kog će krenuti rasprava od 5+ postova)otvori nova tema. nisam to ja izmislio. i onda čovek otvori temu a vi ga banujete. i da, mislim da mušice koje konstantno uleću u sobu predstavljaju dovoljan osnov za otvaranje teme gde se traže saveti za rešenje tog problema i nije u redu porediti to i očigledno spemerske teme.
Да, знамо, као што ти се генерално јебе за сајт. лоло
Brus je snsovac oni su bezgrešni hnjohnjohnjo
ne,vise za takve kao ti.znamo?jel vas ima vise koji ste nalog stevan ili trazis podrsku?
Да је то истина, имао бих једног крпеља мање на овом сајту.
ja nisam ni znao da si ti.da sam znao,ne bi se ni obratio.nazalost,siris se ko zaraza
ja nisam ni znao da si ti
Замимљиво како се сећаш да сам отворио тему:
И постовао си на њој, а правиш се да не знаш ко сам.
Престани да се укопаваш, децхко.
Сви трошимо превише времена блејећи на сајту, само не знам шта ћеш да постигнеш тим глумљењем кулоће, као ти тако необавезно свратиш и сваки дан се самоубеђујеш да ти ништа не значи. Лолчина.
To je tema kada sa ti pobanjavao naloge lololo
Mrzite Stevana jer je gej.