Не знам за кајмак, мени наш возач који живи на Златибору доноси сир и дуван чварке, његови баба и деда праве, врх. Сир 400 дин кило а дуван чварци 800 дин. Ал јебу кеву.
Е сад не знам да л то нама нешто испод цене пошто смо колеге.
Шта мислите о томе да се отвори тема на којој ће се дискутовати о овим темама које се увек протегну на неколико страна на Разноразном или на Подијели? Често се дешава да се затрпа нечије питање или линкови занимљиви за људе. Може да се зове Актуелности или Актуелне теме.
Па то, контам да је исплативије да им свима дају отказ а да им дају рецимо пола плате до пензије.
Свеједно не раде ништа ни на послу а добијају пуну плату.
Кад поменух нишки водовод, у управи их има толико да они који први стигну имају столице а онај ко закасни иде да шета по граду лоло.
Koliko košta kilo mladog kajmaka u Užicu?
Не знам за кајмак, мени наш возач који живи на Златибору доноси сир и дуван чварке, његови баба и деда праве, врх. Сир 400 дин кило а дуван чварци 800 дин. Ал јебу кеву.
Е сад не знам да л то нама нешто испод цене пошто смо колеге.
Bezbeli, ja kad sam gledao bio sir 500 a čvarke nema ispod iljadu.
Tako je i Milan pišao Harisu u viski :)
http://i.imgur.com/D5a5Alp.jpg
Шта мислите о томе да се отвори тема на којој ће се дискутовати о овим темама које се увек протегну на неколико страна на Разноразном или на Подијели? Често се дешава да се затрпа нечије питање или линкови занимљиви за људе. Може да се зове Актуелности или Актуелне теме.
Otvori, valjda ce se primiti tema.
Hoće jedno deset sati sigurno :)
Можда упали ако ставим наслов У жижи.
А и биће погодно за шаљиво мењање наслова, нпр. О жежи.
Ja sam juce napravio takvu temu i niko nije postovao, samo se drugacije zvala.
Како нико није постовао? Зар ниси бар ти постовао?
jeste ali je posle cenzurisao
otvaraj zizu stevane sta cekas?
Мислио сам да отворим након што расправимо о томе бар на 3 стране.
Ja cu ispisati strica jer je moja gowno tema zakljucana.
jel ima neko A4 list
Hahaha
лоло