Разноразно питање

1. jel ima neko A4 list

2. јел има неко лист из блока, треба да цртамо мртву природу а ја сам заборавио, значи насница ће ме убити

3. Zna li neko neku firmu koja prodaje dostupne podatke i sl. Tipa scoring...npr. Treba mi lista preduzeca koja se bavi odredjenom delatnoscu i njihovi podaci poput telefona i sl.?

4. Zna li neko neku firmu koja prodaje dostupne podatke i sl. Tipa scoring...npr. Treba mi lista preduzeca koja se bavi odredjenom delatnoscu i njihovi podaci poput telefona i sl.?

koji kurac tebi nije jasan?

5. Очекује ваљда да ова тема буде извор до јаја зезања, само ми није јасно зашто.

6. ne ocekujem ja nista...nego mi smesno koja smorcina od pitanja

7. ne ocekujem ja nista...nego mi smesno koja smorcina od pitanja

Obrazlozi

8. obrazlozicu kad modovi obrzazloze sta su nepotrebne teme

9. koja kolicina idiotizma

10. vise mi nije smesno,smorio sam se sad :(

11. Оланик да ти и Расни нисте случајно замјенили личности на једно мјесец дана?

12. ja sam njegov dupli odavno
    jbg,smorcina mi je da objasnjavam zasto mi je nesto smorcina,modovi treba da objasne sta je ,,glupo,dosadno,smor,nepotrebno,, kad banuju,a ne ja kad prokomentarisem bezveze

13. ејс, сморчина ти озбиљно питање на теми разноразно питање, и сад треба мод да објасни зашто је сморчина лололо

14. mod kad banuje treba da objasni,nienna je banovan na zilion dana zbog otvaranja ,,glupe,, teme...sta je glupa tema koji kurac...eno i clanad banovan zbog otvaranja ,,nepotrebne,, teme...banuju zbog svog misljenja,a ja samo iznosim svoje misljenje

15. evo npr ovaj midzet daunovac crveni baron ne voli iznosenje misljenja,jer se sva misljenja svode na to da je midzet daunovac

16. A eto mene grdno nervira i užasno mi smeta kad neko koristi izraz "daunovac", pa ga još i koristi u pogrdnom smislu što je pogrešno na nekoliko nivoa. Nervira me i izraz midžet, ali ne toliko jer niski ljudi uvek mogu da te opale u jaja dok ljudi sa Daunovim sindromom nemaju ni zrna agresije u sebi. Smatram da je svako ko ih vređa vrlo loše ljudsko biće.

17. Ne svadjajte se, pa vi ste drugari. Zamislite šta bi kaunt zero sada uradio da je na vašem mjestu.