Разноразно питање

1. Zna li neko kolko je otprilike zamena stakla na htc-u (500 desire model). Isplati li se?

2. meni je par iljada mnogo ako sam ih sama zaradila :)

3. Meni je i par stotina mnogo kad nemam za cigare. Kad imam onda nije.

4. у праву си, извињавам се иако сам се заправо лоше изразио... мислио сам да не треба да буде патишпањ нешто што је у цивилизованом свету нормално и не представља луксуз него један од апарата из кујне. боли ме кад схватим колико опљачкаше овај балкан :(((

5. HAHA, zapravo si se ti dobro izrazio, ja sam mislio da Vidra odgovara Kafi :)

6. Кафо, знам само да су мојој другарици узели 50 евра за неки Ел-Џи, ваљда је слична цена за све телефоне, јебем ли га.

7. Jel gorila glas?

8. šomi, u normalnoj kuhinji nije luksuz, al ja sam student koji se relativno često seli i ima jednu šerpu i jedan tiganj, a sad imam blender koji je SAMO MOJ

9. Ima li ko iskustva u pisanju CVeva i motivacionih pisama da mi da par saveta?
    Neko na četu mi dade neki sajt sa cv template-ima i fala mu na tome.

10. Napiši da si:
    ●Jedan od najboljih studenata
    ● Duhovit si i dobro se uklapaš u različite kolektive
    ● Da ćeš svoj privarni život staviti iza posla
    ● Nabavi gomilu potvrda da si negde učestvovao. Tipa crveni krst ili vatrogasci....

11. Kaži da poznaješ Arkana

12. Napiši da si:
    ●Jedan od najboljih studenata
    ● Duhovit si i dobro se uklapaš u različite kolektive
    ● Da ćeš svoj privarni život staviti iza posla
    ● Nabavi gomilu potvrda da si negde učestvovao. Tipa crveni krst ili vatrogasci....

E hvala rasni, ali ovo ide za fakultet lol

13. Ajde nemoj o Arkanu na temama. Ako je Riha na sajtu sad je zalego pod sto jbg

14. riha ili arkan?
    riha vodi sportski život i ne plaši se švercera bijele tehnike :DXD

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.