Разноразно питање

1. Знам да ме лажеш, али то радиш неодољиво.

2. Prema onima koji to zaslužuju ne treba štedeti na slatkorečivosti. ;))
    Kada bih birao reči kojima se mogu precizno opisati, to bi bile slatkorečivost i ljubopitljivost.

3. Da li smem da mažem na glavić canesten i dermazin paralelno?

4. Jel neko može da bolje pojasni ovo reformisanje političkog sistema u Srbiji. Jel to uvijena promjena ustava?

5. деси кизо сто година

6. Jel neko može da bolje pojasni ovo reformisanje političkog sistema u Srbiji. Jel to uvijena promjena ustava?

7. па јесте, шта сад? не верујеш ми?

8. daj primer pa da razmotrimo, ja nemam pojma šta se dešava

9. Čekaj, greška. Vjerujem ti. Al dva ovjerena primjerka mi trebaju.
    Znači tako. Idiotski naziv, ali kod idiotskog naroda je odgovarajući. Dakle mijenjamo ustav, ne nazivamo to tim imenom. Pozivi na javnu raspravu se nalaze u ćošku novina ispod blic cice.

10. ако овере гранјка и валдеррама, то је онда уклесано у камен. тако да је најбоље да сачекаш њих, само се бојим да ако се један сложи да ће други да тера контру.

11. Nije samo promena ustava, ubrzana procedura za usklađivanje sa EU.

12. ако овере гранјка и валдеррама, то је онда уклесано у камен. тако да је најбоље да сачекаш њих, само се бојим да ако се један сложи да ће други да тера контру.

Hahahaha

13. Nije samo promena ustava, ubrzana procedura za usklađivanje sa EU.

бруце, то ти је плеоназам. код нас не постоји неубрзана процедура.

а и то је још један пример како функционишу наше интеграције. европски прописи су у књигама од хиљаде и хиљаде страна, пошто су све земље тражиле неке специјалне услове за себе. шта ми радимо? ми немамо ни преговарачки тим (само шефа преговарачког тима, лол), а отварамо као нека поглавља, "преговарамо". шта то говори? па да прихватамо све њихове прописе без и трунке интереса да се процени како би који пропис утицао. толико је способна наша политичка елита да препозна интерес државе. волео бих да мислим да су дебело плаћени да тако раде.

14. волео бих да мислим да су дебело плаћени да тако раде.

Zar sumnjaš u ovo? Jebeš mi sve ja počinjem da se pitam da li je posle pada Slobe neka vlast stvarno izabrana zahvaljujući izborima.

15. па шта знам, понекад помислим да су глупи/неспособни/уцењени и сл.

16. Kada uđep u pregovore za pristupanje EU ide se na usklađivanje zakonodavstva države sa pravnom stečevinom Unije. Dakle, država je obavezna da prihvati uslove osnivačkih uovora. Da zakon o riječnoj ribi ukoliko postoji bude usklađen sa EU zakonom o tom pitanju ukoliko postoji. Nema tu previše pregovaranja. Jbg, što nisi bio jedan od osnivača ili član dok se pisao Ugovor o EU.

Ovdje je više možda u pitanju da se izgura ono KiM.

17. eo dvije noci zaredom krv mi tece iz nosa

igram ja sinoc dotu kad brate odjedanput u sred partije ja osjecam nesto mi toci kad ono krv i tu mi je bas mnogo tocela u picku materinu ali nista me ne boli samo toci i ja uzeh neku krpu i stavih i posle nekolko prestade isto tako i nocas eo prije nekih 10 min brate igram dotu i iz cista mira mi poce opet krv nije sad nesto previse ali ipak toci i znaci da napomenem nista me ne boli odlicno se osjecam znaci bas nista nit vrtoglavica ili sto samo eto toci mi krv a nezz zasto
    cek sacu sliku upload
    http://oi62.tinypic.com/2dlkv93.jpg
    eo
    zna li neko sto moze bit ili moram sjutra ic kod doktora

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.