Разноразно питање

1. nikad kad se neko ovde pozali ne preporucujem idenje kod doktora jer smara ali matori ja mislim da bi ti trebalo ici kod doktora

2. nema potrebe da ideš kod doktora....
    pop, advokat i najbliži će biti dovoljni

3. ћао wладимир, да ли си размислила о оној размени - нешто моје дај да видим и твоје, на теми за време штрајка?

4. ćao. dala sam nešto moje i dobila sam ban. NEPRAWDA!

5. Ja sam imao problema sa krvarenjem iz nosa zbog slabih kapilara. Doduse, dobrim delom je to bilo i zbog kik boksa i udaraca. Elem, ako ti je pocelo tako odjednom moze da bude i rak, a i ne mora da znaci. Proveri ti to.

6. Obavezno proveri da nisi slučajno počeo da treniraš kik-boks

7. све си погрешно раумела... не умеш да се снађеш у ћивоту, требала си мени дати поуу

8. Pretuyno :(

sažaljevam...

9. stvarno je u kanalu zangecu

10. Zangecu, brt najsličnije simptome ovim tvojima (iznenadno krvarenje, bez bolova i bez vrtoglavice) je imao jedan moj ortak, još u osnovnoj školi, ispostavilo se da ima onaj slabiji oblik dijabetesa.

11. Zangecu, pravac doktoru, da se ne zajebavaš.

12. Дај деси го и крвав.

13. zashto igrash dotu i lichis na omrea decxko

14. ma ako te ništa ne boli, zbog promene vremena ti skočio pritisak, organizam samo izbacuje višak... nije ti ništa, koji ćeš kurac kod lekara...

15. Ovo što kaže Kosmopolita.

16. Treba mi neka knjiga o Photoshopu CS6 u pdf formatu, na srpskom jeziku. Pls pomoyite.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.