Разноразно питање

1. Podijeli sa vukajlijašima je zaključana, pa hoću ovdje da postujem.

http://prntscr.com/7iht4t

ULICA MARŠALA TITA, LUANDA, ANGOLA!

+++++++++++++++++

2. Mrš balijo u svoju kasabu.

3. Što da ne, Tito je bio poznat u cijelom svijetu. Nije ko ovi danas.

4. Da
    Fali mi odabran proser za znacku

5. Budi dvugar olee odaberi me

6. lista mejmuna(872)
    add:pyc

xddd

7. Питање је дакле, да ли неко умије да метне њојзи на главу ову шалу на страну?
    И ако умије да ми то учини?
    П.С. Не користим графичке програме најбоље.
    http://www.dodaj.rs/f/31/Uq/3KeByRtc/hmm.jpg

8. Pinki, ovako: Kočićev Park, Banja Luka, slikano u pravcu zapada, prema Banjalučkoj banci, u pozadini je ono govno zvano umjetnički paviljon (da, stari park je bio ljepši). Jesi li ti jedan od ove dvojice opkoljivača?

9. @pinki odradicu ti ja brt

Edit: samo da zavrsim brzinski neko programiranje zajebano

10. Видим да добро познајеш материју.
    Јесте вала, стари парк је био доста бољи, права шума.

Нисам ниједан, другарица избацила слику са апсолвентског а мени прво на ум пало то да јој прикачим овако широко модерну фризуру.
    Ти си из БЛ?

ЕДИТ: Ајде хвала Псето.

11. Vidi nam parka ljoljo

12. Ти си из БЛ?

Da, s Mejdana sam, a ti? Ne kvari frizuru drugarici, divna je ovako. Radije ovoj dvojici nedonoščadi obuci neki Aušvic-Autfit (SKEČ)

13. ja bi joj pokvarijo frizuru hehe

14. garantujem za hakeraske moci ps-a

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.