Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ima koliko hoces. Jel te zanima da skida klipove kao snimke ili da ih pretvara u mp3?
You tube converter
U MP4 formatu. guglao sam ali nijedna neće sa jucuba sto nadjoh ili je blokirana
Probaj dok si na browseru i imaš upaljen youtube, tj taj link što hoćeš da skineš, da kucaš MAGIC između YOU i TUBE. I klikni da otvori.
Znači www.youmagictube.com/watchfhofoofghghh
Posle ti se otvara mogućnost kako hoćeš da skineš sa njega. Ima i mp4, svi mogući formati.
Probaj mtube, kucaj takođe mxtube, video downloader i neki ce sigurno raditi.
Nego, gde mi je u Bg najbolje da kupim originalne sunčane naocare?
Dajte ideje za jeftin odmor u dvoje, nekih 5-6 dana, imam auto. Znaci neverujem da cu puci 300 evra na letovanje u grckoj niti isto toliko za put u Pariz, dakle gde da odvedem devojku i sebe za 100 evra po osobi. Dolaze u obzir destinacije tipa Bugarska, Rumunija, Madjarska, Hrvstska, Crna Gora, mozda cak i Italija. Oboje smo studenti da napomenem (zbog popusta na aranzmane). Jel moze negde da se uplati jednokrevetni smestaj po ceni jedne osobe a da nju svercujem?
P.S. nikad ne idem na letovanja pa ne znam kako to funkcionise
Kako da nabavim lek koji se izdaje na recept bez recepta? Ušao sam u apoteku tri puta u životu pa se ne razumem baš u lekove.
to se moze samo ako imas vezu u apoteci ili platis vise ili tako neka mutna radnja...
Gdje ima da se kupi dobar štap za pecanje za oko 100e maksimum?
recu ti odma, nikako...ni ako imas vezu u apoteci ne vredi
pa u radnji brt. Vidis koa ti se matka svidja i vidis gde je radnja ali su ti delta siti/usce sigurice
Ohrid
posalji mi u pvt koji ti treba ako nije zajebancija zavrsicu ti
hahah klasika, grbava riba ne placa nista i ne nosi ni dinara
za te pare nigde
Pseto88-odgovara
Ladno? Au, moram da povećam budžet....
Kako da nabavim lek koji se izdaje na recept bez recepta? Ušao sam u apoteku tri puta u životu pa se ne razumem baš u lekove.
Za sedative i sl. pvt
ĆE IZIĐEMO U KURIRU