Разноразно питање

1. Kako voli da provocira stari jew troll eh

2. zašto niko ne priča o crncima koji su odjednom preplavili grad beograd?
    ljudi, crna kara će da hara
    crna kara će da kara
    kara(crno) kara će da kara naše ženke
    bbc u najavi ...pretvorićemo se u london i pariz gde belaca ima 15%

3. Ovde ima puno izbeglica sa Istoka. Upravo idem sa keja, svuda su. Sede pored reke, lutaju, umazani, uznemireni, gladni očito, premoreni, ne razumeju jezik, baš su crni, samo beonjače krvave vire iz njih. Ima puno i dece. Ne razumem zašto ih neko ne sklanja negde odmah pošto pređu granicu. Lično mene ne, ali uznemiravaju sugrađane, samom pojavom; lako može doći do incidenta nekog. Kakva sam nesreća dovela bih neko dete kući iako nemam ništa toplo je i kad ima za troje ima i za dete... ali napraviću sebi problem. Mnogo mi žao. Odmah se zamislim na mestu tih ljudi, ili svoje na mestu tog deteta. Okej, nije u redu da se nastanjuju u Srbiji, ali neka pomoć osnovna kratkotrajno može. Žao mi onih dečijih očiju gladnih, jbm ti žvot.

4. koga od učesnika sajta smatrate za prijatelja

5. suznih očiju bacam narukvicu prijateljatva koju sam za Šmoleta napravio na radionici joge

6. Onda ništa od elitne kurve koju sam ti pripremio, usta te jebem.

7. Friendship ended with Smoklja
    Now Avluv is my best friend

8. Pazi Mujo da te jedan autor odavde ne prozove duplim od Lembasa pa ga počne doksat.

9. Mustafa Kostiću, pazi se

10. Ima neđe kakav jevtin detektor metala da se uzme?

11. ajmo tema FANTAZIJE I FETIŠI
    mene na primer pali kad odem na rođendan i jeBem tortu dok slavljenica gleda i plače ili se smeje

12. https://ibb.co/jvqB66x
    Možda je ovo nskome fetiš?

Izdominirao si tortu

Slavljenica ćuti i gleda u pod

13. Btw ja nisam ciganin. To js lažna vest

14. Mesni naresku je l bi mi popusio malo btw

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.