Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
хахахахах а заборавио сам вокаро секвенце јбг хД
e moj vuzi...
kurac mi izmuzi
ti mesni
šmokljo, popuši mi kurac, jeftina droljo.
Čika Droljo
Volela bih da mi svako od vas napiše neku poruku motivacije. Znam da imam za koga i zašto da živim. Znam da život ume da bude lep. Samo eto, volela bih da me malo trgne nešto u tom pogledu. Da mi sipate malo goriva što bi se reklo. Ili da me nečim osvestite, tj. da mi to pomogne da se ja sama osvestim da jednostavno moram da se borim.
Hvala unapred.
Боља идеја је да се направи такмичење и да се откуца мотивациона порука у виду дефиниције и која набије навијеш плусева иде у одабир ето
El se iko seća napolitanki koje su imale tanku donju i gornju koru, a u sredini BOGATO punjenje lešnik kreme? Pojavio mi se fleš iz detinjstva, a neznam el mandela efekt
Misliš kao neki pljosnati četvrtasti tanak kurac pun govana?
Što zamro forum, pitam se?
Čisto ejdusovanje, i onda neko drugi kriv što forum gowno.
oces samo poruku motivacije "you go girl", sve ok, nema frke, ide kako treba, i to?
Avvi, mogu da te powrede, ali ne i da te powrede.
mislim doduse da nije htela samo poruku motivacije, nego filozofiju da je zivot ok
To svakome treba povremeno, ali od bliskih ljudi, ne od cca 20 virtualnih merača penisa.
Ej AvI, pre nekog vremena bio neki pravnik ovde koji pričao da je na ivici da se rokne (neka ga tuga stisla, njegov život više nema smisla i ta njesra), i svašta mu ljudi pričali i evo nema ga više da se javlja.
S moje tačke gledišta, pravnik manje na ovom tužnom svetu: treba li ti veća motivacija za život??
Ja i dalje mislim da si Vučić koji je (tehnički) ubio Kajzena, uzeo prvi zanimljiv nik koji ga podseća na njega i da nas troluješ. U slučaju da je tako, šipu ga Vučiću!
U slučaju da si real thing, pa brate, imaš dete, imaš Pirot, šetaj se pored Nišave, ima li lepše stvari nego kad ovo šugavo leto odlazi i dolazi zima? Peglana... sir... Svi smo u istom košu (osim onog Bosanca i Estonca i Ažerbejdžanca...) kad malo bolje razmislim, ipak nismo u istom košu, ali nam je sigurno bolje nego prosečnom Bosancu/Estoncu/Azerbejdžancu.
Odužih.. dosta ti za sad. JoBoP će ti sigurno reći duže.. Možda ne smislenije ali duže sigurno da.
Amin
stvorio si večnog neprijatelja danas