Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sve odlazi od čoveka, i ptice, i sreća, i proleća i ljudi.
Nije mene dušo ubilo vino rumeno.
Dajte klip neki mali debeli totalni lud cigan sedi za volanom mercedesa u versaceu pun zlata pusta neku muslimansku muziku i vice idemo zivimo cini mi se haha
Ili nesto drugimo vice haha
zbog čega se proizvode starke veće od broja 43/44 ??
ne treba ih proizvoditi jer veoma smešno izgledaju na velikom stopalu
E pitanje za šmoklju i ostale ateiste sa sajta, jel vjerujete crnu magiju, vlašku magiju, sihr i generalno te neke vradžbine? Jer znam dosta ljudi koji ne osporavaju neke vradzbine a npr nisu religiozni
Ako ne postoji alfa bog, ne postoje ni vješci, vještice i ostali lelemudi. Ako nema, nema.
Ja lično ne verujem ni u šta od toga, tačnije ne verujem da ima neki stvarni opipljivi uticaj i prisustvo u našem svetu. Uticaj na ljudsku psihu i šta sve te stvari mogu da nateraju ljude da misle s druge strane, to je potpuno druga priča.
Postoje psiholozi i šabani što manipulisati pizdama mogu
https://i.ytimg.com/vi/4xoLD1OPHPo/maxresdefault.jpg
Vičer je mutant, stani-pani
Međutim iako ne verujem ni u šta od toga, nema tog kurca koji će me naterati da tipa prošetam do groblja u 3 ujutru i prođem pored stare zapuštene oronule ciglane u po noći. S racionalne strane nema razloga da sa bojim ičega tamo, osim možda rendom kerova, ali opet neću to raditi jer um u tom okruženju počne sebi da pušta neke iracionalne filmove kojima pokušava da objasni to što se osećaš uplašeno i zvukove i auru koji dopiru iz dubine mraka.
Da, mozak je fenomenalan u stvaranju likova, lica, obličja tamo gdje ih nema i zato ne iznenađuju neka priviđanja i priče o ovome ili onome
vidis taj iracionalni strah koji imas, i svi imamo, da ne jedemo govna. to je ono kako vestaci i samani deluju. ubacivanjem ideja, misli, strahova itd se menja ponasanje pojedinca i onda bukvalno prorocanstvo se ispuni.
nesto na foru berze. neko pusti buvu da ce nesto da poskupi, svi se useru i ono stvarno poskupi, iako nije imao nikakav razlog za to.
ili npr horoskop. ako ti od malena neko prica "ti si ovakav", i "to je tvoja licnost", ti potsvesno zapamtis to, i onda vremenom kroz zivot, donosis milion mikro odluka bez razmisljanja koje su u skladu sa "tvojom" licnoscu, i na kraju malenim dodavanjem to postane tvoja licnost.
tj, pazi na svoje misli, posto postanu reci. pazi na reci, posto postanu dela. pazi na dela posto postanu navika. pazi na naviku posto postane tvoj karakter. najzad, pazi na karakter jer postane tvoja sudbina.
te vrlo interne stvari se dogadjaju mimo nas, jer su toliko sitne i nebitne, i svakodnevne da nema razloga obracati paznju na njih, a bukvalno potvrdjuju sve ono sto mistici nazivaju sudbinom.
i celu tu pricu da se stvari desavaju sa nekim visim planom, ciljem i nadasve kontrolom
Ne, jer prema vama ne postoji mogućnost bilo kakvog izvan materijalnog postojanja ili delovanja.
Osim ako ne misliš na onaj primer čoveka koji je bio veoma sujeveran i otišao kod nekog cenjenog proroka koji mu je rekao da mu je ostalo još 6 meseci života i iako je bio potpuno zdrav čovek je razvio smrtonosnu bolest autosugestijom.
Ali opet, vi u to ne verujete jer se sve dešava slučajno i mi nemamo tu moć.
Tako da je tvoja priča priča u prazno ako si suvi materijalista.
a ne postoji stvar na svetu koju ne mozes promeniti kod sebe ili kod drugog rutinom i ponavljanjem iste stvari svaki jebeni dan, kolko god izgledalo sitno. na losije, na bolje, nebitno.
rekoh stvar... misljenje. navika. odnos prema osobi, prema necem drugom. stagod.
Ne možeš rutinski da dobiješ rak, primer ovog čoveka. Ako možeš onda si ti nekako svojim mislima prouzrokovanim dubokim ubeđenjem i VEROM da si bolestan razvio to.
A to te opet čini vernikom iako si ateista. I opet upadate u ćorsokak deco moja.
nemoj jesti govna pls