Разноразно питање

1. Da li ima ovde neko možda ko zna ko je autor uvodne špice za emisiju znanje imanje, ono prženje na trubi? Kakva BANGERČINA jebena, dugo tragam za tom pesmom ali ne mogu da je nađem nikako. Čuje se bukvalno na početku svake epizode evo npr. najskorija https://www.youtube.com/watch?v=-_wJ8AVmjDY

2. tooooo majstore u kurac te ljubim
    trebalo je da pretpostavim da je potpuno lud cigan boban marković u pitanju

3. Da li u Srbiji postoji neko mesto gde bi mogla žena otići sa detetom i živeti tamo? Zauzvrat raditi i slično? Da nije sigurna kuća nego nešto više kao prihvatilište? Da nije to baš sasvim zatvorenog tipa, da može da se funkcioniše kao u hotelu recimo, a zauzvrat da se radi... šta god osim kurvanja...

4. Vidi po oglasima, sigurno nekome treba neko da pazi decu ili neko starije lice.

5. Koju tastaturu s gugl pleja preporučujete da nema predviđanje teksta kao šugava Huawei tastatura na kojoj to neće da se isključi? Dakle klot tastatura, samo slova i dodaci oni.

6. Avvi za početak učlani se u sns

7. jel slao neko kurca danas Vuziju u inbox ili da vadim ja Shaomija?

8. Poslao ja 2 slike, ali u mene u krutom stanju 13 centi. Poslao iz principa

9. Avvi za početak učlani se u sns

Nikad.
    Ja ne bih bila ni u Titovoj partiji.

10. aj da vidimo to za raspored za vuzija, da ne uskacemo jedan drugom u dane

11. Nedeljom naveče kači se raspored.

12. Onaj sugavi texter vec ugasen, a?

13. gboard

Valja, zafaljujem.

14. Zasto su macke toliko podcenjene? Macke umeju da vole i pametnije su od pasa

https://youtu.be/FMz4f6p4L1Q

15. Možda su potcenjene isključivo kod džukela. Onako su kraljevi životinja. Lav je mačka, elem.

16. In ancient times cats were worshipped as gods; they have not forgotten this.

Kao da si mi otvorio temu MAČKE
    Baš si se zajebao. Pored poezije moja najveća strast su one.

17. Au ova dva posta ima da mu daju energiju da simpuje tri dana bez prestanka sig

18. Šmokljo da li znaš šta je energija

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.