Разноразно питање

1. Čovjek je društveno biće i reći da je samoća nešto što mu pogoduje nije baš tačno

Ljuta generalizacija, i kako vreme prolazi ja shvatam da imam problem kada god moram da provedem duži period vremena u malo većem društvu ljudi koje ne smatram za najbliže (porodica, bliski prijatelji). Nije to sad neki 'boo-hoo pogledajte mene kako sam samo edgy ubiću se aaahh' problem, ali opet postoji, i stvara mi neku blažu nelagodnost. Taj problem sam u mlađim danima pripisivao sopstvenom autizmu, retardiranosti, anksioznosti, kompleksima i čemu sve ne, ali kako vreme prolazi i kako starim sve veći procenat uzroka tog problema pripisujem drugim ljudima, jednostavno mi ne prija njihovo društvo, nemamo zajedničkih tema niti dodirnih tačaka, iscrpljujuća mi je ta interakcija taj PHATIC COMMUNION, česte su neprijatne tišine i prinudni razgovori o banalnim tričarijama, a ništa od toga me suštinski ne zanima. Tako da je više neka mešavina svega navedenog a ne samo jedno koje isključuje drugo razlog što meni lično samoća više pogoduje.

2. zato te i zove zapata ae u nis na pivo. tisina ne moze da bude neprijatna ako su svi ucesnici autisti :)

3. a ja to pricam, nikome ne prijaju ta okupljanja gde ne mozes da budes svoj, i da ako ti se brate cuti, cutis. nisi ti nista posebno cudan, jedino ti okolina u kojoj si ne odgovara, nemas sta sa njima da pricas a cutanje neprijatno.

to i pricam sa ovim, da moras u necemu da se pogodis sa sagovornicima, da treba vreme i da ljudi sa kojima mozes da se ponasas bez napetosti su retki.

4. Tisina ne treba biti neprijatna,neprijatna je ako pravis face u fazonu ,jao sta da kazem,,

5. U pravu si šmo, ne treba to meni da pričaš, ja imam jedno društvo od srednje škole, nas nekoliko i to je to, ostalo sve poznanstva uz poneku kaficu tipa dva puta mjesečno jer nemaš šta da pričaš pa se perem onako ko u redu na šalteru u opštini

6. Ima li išta debilnije od ovog novog trenda prosveda, gde se ljudi zalepe za pod i ostanu tako? Prosto vape za dobrim cipelarenjem.

7. Tako se najlakše lupaju šamari

8. Da li neko, iko zna gde mogu da se kupe normalne ravne cipele, patike a da su više za zimu? Da im đon nije debeo 17cm i da nisu džombave, fluorescentnih boja, vrištećih dezena i posve odvratne? A da je cena neka normalna do 5000. Jer za 20 000 mogu da nađem odmah ali ne i da ih priuštim.

9. Ne bas, uglavnom nosimo sa stiklom

10. deichmann

Već sam našla i poručila...
    Veliko hvala. Pristojnih modela ima, i super cena.
    Hvala još jednom.

11. nema na cemu bebana
    ti imash to!

12. Nemam ništa.

Izvinjavam se. Veoma. Žao mi je. Život je od mene napravio čudovište.
    Vuka ipak mrzim.
    Kako te je pominjao u pvt-u i povezivao sa koječime mislila sam da si neka njegova igra. Momak se bavi ozbiljnim istraživanjima i uhođenjem određenih osoba.

Izvinjavam se.

Svako dobro.

13. water under the bridge
    opusteno kraljice ne vodim linearnu evidenciju ko je kome sta reko
    takodje ti zelim da se izboris s problemima koje imas

14. Vuče makni je kako znaš, molim te

15. uhođenjem određenih osoba.

Jos jedna autoprojekcija

Ne seri vestice ti si rodjena kao cudoviste

Zivotne okolnosti su ti samo los izgovor

16. Ај нек се јави аутор који је написао пре једно месец два оно нешто у фазону идем кроз фирму и видим главни прекидач
    и нек напише то јопет овде плс

17. da ,buraz širim se ja na poslu po hodniku i vidim GLAVNI PREKIDAČ prilazim mu on me gleda ja ga ugasim na nulu i mislim u sebi šta ti si kao glavni neki

18. хаххаха гле холутао јебем га само лолује по форуму
    Да лихвар тако нешто је било :Д

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.