Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mislim da je rec o nedostatku maste za novi video i lajkove
Svet je otišao u kurac, definitivno... Kakav očaj od zabave ... Očaj!
Šta je starije, guda ili prase?
Prase. :D
Све је отишло у Хондурас
Dobro jutro dragi autori. Neka crknu svi nasi dušmani
O nama ovde može se napisati jedna vrhunska knjiga, remek delo psihoanalize. Odličan smo uzorak. To ne da bi grmeo psihološki roman nego ... U vidu nivoa kao u igrici. Ili virtuelnih soba. Apsolutno jedna od primamljivijih ideja.
Književnik neki bi možda i mogao. Psiholozi su dobrim dijelom od toga odustali. Svode ljude na neke jednostavne obrasce, osobine, i sl. što se mogu brojčano izraziti, ili testirati, ili dijagnostifikovati. Ideja im je, da ono što ne mogu potkrepiti dokazima, kao to nije naučno, spada u pseudonauku. A ti o čovjeku jako malo toga možeš 100% dokazat. Zato je psihologija baš u krizi.
Ali neki književnik ili old school psihoanalitičar koji još nije odustao, on bi mogao.
Pa moze sig, Melk moze da da radi ilustracije ali sto se tice pisanja ne sme ni da se potpise na iste, sad za pisanje preporucujem zapatu, moze se glasa npr, za marketing po drustvenim mrezama tipa tviter i telegram preporucujem jednog autora, on sad nije tu, cirko se zove, kida decko
cekamo vukajlija metaverse
kad biste vi znali sta ja znam o metaverse ne bih vam sad mogao ni ispricati to
Ja baš tavku ideju imam.
Jasno sve nas vidim. Metafizički. Psihologija primenjena Jovo je praštaj - sranje. Oni su klasične ovce. Treba poznati dušu čoveka bez mnogo parametara. To je više umetnost. Zato da, književnik treba.
Nisi fer i treba da kažeš sad kad si zajeo...
Osim ako nisi na psihoaktivnim supstancama. To se ne priznaje. ❤️
Osim ako nisi na onom sto sam te jebo
Legao je izgleda
Pojavili su mi se gličevi na ekranu, a preko godinu dana koristim integrisanu grafiku. Da li je do grafike ili može biti i loše napajanje? Da li ako integrisana crkne može da se ubaci neka grafička kartica pa da sve radi normalno? Ceo računar je potato klasa inače.
Kakvi tačno glichevi? El onako kao crne sitne tačkice? Može biti da odumiru pixeli i da monitor riknjava.
Okači sliku, lakše je
ako su iste tačke, bele ili crne (ali ne moraju biti), na istim pikselima, monitor je problem. ako su raznolike greške, ode grafička i ne vredi nabavljati novu ako je komp govno. neka crta procesor, jbg.