Оно није спрдање, оно је класична спемчина са линковима и кепс локом.
Делом. Шта ћемо са Моторхедом нпр? Не уклапа ли се у ову твоју дефиницију? А ако изузмеш капс лок, ето ти 70% музичких тема - сами линкови. И зашто онда Балашевић може, а Жаре и Гоци не?
Ali ja tebe stalno gledam kako kritikuješ i nikakav konstruktivan predlog nemaš, ja bar dajem neki predlog šta uraditi, kakav god da je. Da čujemo sad tebe.
Бићу врло језгровит:
"ПРЕДЛОГ" ТИ ЈЕ ГЛУП
БОЛИ МЕ КУРАЦ ДА ПРЕДЛАЖЕМ БИЛО ШТА
СВАКО СЛОВО У ТОМ МОМ ПОСТУ ЈЕ КОНСТРУКТИВНИЈЕ ОД КОЈЕКАКВИХ ПОБАЧЕНИХ "ПРЕДЛОГА"
Ako ti ne pada ništa konkretno na pamet, ne prozivaj ljude kojima pada, pa makar i po tebi glupa ideja, vidiš da se barem jednom moderatoru dopala, tebi ne mora. Neopisivo mi idu na nerve ljudi koji samo znaju da kritikuju i koji pritom ne preduzimaju ništa. Meni je to fuj, to je samo dokaz da njihove kritike nisu merodavne. Najlakše je sedeti po strani i srati po drugima.
Ne zna se da li je smesnije kad o zakljucanim temama polemise spemer SMarko, ili neduhoviti Kostic. Kad kazem smesnije, naravno mislim tuznije.
Џерико, не знам чему сад ово, ако се ја потрудим да објасним људима зашто је нешто закључано, какве везе има то што сам ја спемер, или бар што сам био, ја нисам спемовао са јебањем, него са офтопиковањем друге врсте.
Делом. Шта ћемо са Моторхедом нпр? Не уклапа ли се у ову твоју дефиницију? А ако изузмеш капс лок, ето ти 70% музичких тема - сами линкови. И зашто онда Балашевић може, а Жаре и Гоци не?
Оно је нормална тема, понеки линк, и доста приче без кепс лока.
Драги моји, ја искрено не могу више да одговарам, сморило ме једноставно, а што се тиче прозивки на фејсбук, угасићу и групу вјероватно, па отворите ви нову и чините што вам је воља, искрено ме забоље.
И тако, ја сам показао добру вољу да вам одговорим, али са некима се не може једноставно.
ЛЕМИ КАД НАМИГНЕ, ГАЋЕ САМЕ СПАДАЈУ!
СЛЕЈА МАЛО ДЕТЕ ПРЕМА ЛЕМИЈУ!
ЈА ДРКАМ НА ЛЕМИЈА ИАКО САМ СТРЕЈТ!
ЕЈС ОВ СПЕЈДС, ЕЈС ОВ СПЕЈДС!!!
ЛЕМИ БОГ!
Немам ја ништа против Лемија, али ако је ЛЕМИ БОГ! онда и ЖАРЕ И ГОЦИ могу бити СВЕТИОЦИ! Капираш?
Постављам опет иста питања:
Шта ћемо са Моторхедом нпр? Не уклапа ли се у ову твоју дефиницију? А ако изузмеш капс лок, ето ти 70% музичких тема - сами линкови. И зашто онда Балашевић може, а Жаре и Гоци не?
Koji je fazon sa samobanovanjem (10 postova zaredom) posebno starih clanova? Mislim ti isti clanovi, a i moderatori, propagiraju "Doziraj Vuku, ne patetisi sa samobanovanovanjem", a sad sami to rade. Ne razumem?
Ako se pokaže uspešno za postere - da, stavićemo i na definicije.
A bilo koji član može da prijavi poster, nema nikakav uslov (bodovi, rank, datum registracije...)?
Ne bih baš stavio da sva rulja ima ovu opciju, makar neko ograničenje da se stavi (ukoliko nema ograničenja).
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
И доказ да није САМО то што кажеш, има и конверзације, замисли:
http://vukajlija.com/forum/teme/27675-zare-i-goci-fan-klub-vuci-sa-manjace-sel-rajz-agen?strana=19#post_1649658
http://vukajlija.com/forum/teme/27675-zare-i-goci-fan-klub-vuci-sa-manjace-sel-rajz-agen?strana=21#post_1731329
http://vukajlija.com/forum/teme/27675-zare-i-goci-fan-klub-vuci-sa-manjace-sel-rajz-agen?strana=22#post_1844362
http://vukajlija.com/forum/teme/27675-zare-i-goci-fan-klub-vuci-sa-manjace-sel-rajz-agen?strana=23#post_1844940
Ne zna se da li je smesnije kad o zakljucanim temama polemise spemer SMarko, ili neduhoviti Kostic. Kad kazem smesnije, naravno mislim tuznije.
Recite lepo da je Kazan nalozio da se forum uredi. To sto vi ne znate kakvih kriterijuma bi se trebalo pridrzavati, potpuno je druga stvar.
Recite lepo da je Kazan nalozio da se forum uredi. To sto vi ne znate kakvih kriterijuma bi se trebalo pridrzavati, potpuno je druga stvar.
Vala baš, i ja mislim da je Kaizen naredio da se dovede u red, a oni sad lete ko muve bez glave tj objašnjenja.
Бићу врло језгровит:
"ПРЕДЛОГ" ТИ ЈЕ ГЛУП
БОЛИ МЕ КУРАЦ ДА ПРЕДЛАЖЕМ БИЛО ШТА
СВАКО СЛОВО У ТОМ МОМ ПОСТУ ЈЕ КОНСТРУКТИВНИЈЕ ОД КОЈЕКАКВИХ ПОБАЧЕНИХ "ПРЕДЛОГА"
GM, upravo mi je to bila poenta.
Ako ti ne pada ništa konkretno na pamet, ne prozivaj ljude kojima pada, pa makar i po tebi glupa ideja, vidiš da se barem jednom moderatoru dopala, tebi ne mora. Neopisivo mi idu na nerve ljudi koji samo znaju da kritikuju i koji pritom ne preduzimaju ništa. Meni je to fuj, to je samo dokaz da njihove kritike nisu merodavne. Najlakše je sedeti po strani i srati po drugima.
Џерико, не знам чему сад ово, ако се ја потрудим да објасним људима зашто је нешто закључано, какве везе има то што сам ја спемер, или бар што сам био, ја нисам спемовао са јебањем, него са офтопиковањем друге врсте.
Драги моји, ја искрено не могу више да одговарам, сморило ме једноставно, а што се тиче прозивки на фејсбук, угасићу и групу вјероватно, па отворите ви нову и чините што вам је воља, искрено ме забоље.
И тако, ја сам показао добру вољу да вам одговорим, али са некима се не може једноставно.
Daj meni admina, nemoj da gasiš, onda mora sve ispočetka.
Pobanovat govna i gotova stvar
Šta je ovo na posterima "PRIJAVI" ? Je l' za brisanje? I što nema na definicijama isto?
EDIT: Aha, skont'o.
ЛЕМИ КАД НАМИГНЕ, ГАЋЕ САМЕ СПАДАЈУ!
СЛЕЈА МАЛО ДЕТЕ ПРЕМА ЛЕМИЈУ!
ЈА ДРКАМ НА ЛЕМИЈА ИАКО САМ СТРЕЈТ!
ЕЈС ОВ СПЕЈДС, ЕЈС ОВ СПЕЈДС!!!
ЛЕМИ БОГ!
Немам ја ништа против Лемија, али ако је ЛЕМИ БОГ! онда и ЖАРЕ И ГОЦИ могу бити СВЕТИОЦИ! Капираш?
Постављам опет иста питања:
Шта ћемо са Моторхедом нпр? Не уклапа ли се у ову твоју дефиницију? А ако изузмеш капс лок, ето ти 70% музичких тема - сами линкови. И зашто онда Балашевић може, а Жаре и Гоци не?
Рекох горе да смо завршили сваку расправу око закључавања тема.
Oće li se ovo prijavi metiti i na definicije? Jel svako živ more ovo da prijavljuje?
oladi malo sa crvenom, gazda, ubi oci u ove kasne sate
Koji je fazon sa samobanovanjem (10 postova zaredom) posebno starih clanova? Mislim ti isti clanovi, a i moderatori, propagiraju "Doziraj Vuku, ne patetisi sa samobanovanovanjem", a sad sami to rade. Ne razumem?
A bilo koji član može da prijavi poster, nema nikakav uslov (bodovi, rank, datum registracije...)?
Ne bih baš stavio da sva rulja ima ovu opciju, makar neko ograničenje da se stavi (ukoliko nema ograničenja).
A šta je svrha tog dugmeta? Kao ranije na definicijama, da se prijave nekvalitetne stvarii plagijati? Ili samo eksplicitne i privatne slike?
GM, kad klikneš na to dugme, izađe ti padajući meni, pa ti biraš šta ćeš da prijaviš...
Hehe, nisam hteo bezveze da pokušavam dok ne saznam o čemu se radi. Plaši me ta crvena.
Ja sam morala da kliknem, prosto me nešto vuklo :)