Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Suvišan je onaj prozor što iskoči posle. Samo usporava.
U pravu si, ali opet mora neka potvrda. Namestiću da se samo osveži tekst u tom polju gde je combobox.
Kaizo, jos mi se nije aktiviro ktitor.
Jel to do mene ili nesto trece?
P.S. proveravo 2,3 puta da li je dobro sve,
Ne radi. Videcu sutra.
Fali ti jedan razmak u tekstu u tom boksu. Između "ćeu".
Nekom proradilo.
Da, izgleda da radi.
Ајд' немо' ми смарате Смарета. Испао је фер према свима и покушао д одговори. Е сад Раде Лацковић и Жаре и Гоци су две потпуно исте теме, са потпуно истом сврхом, а то је спем. Све то је било занимљиво до пре неких 5-6 месеци. После тога ради рипит опција а да ни шафл нисте укључили.
За оно Наци звук, искрено немам појма ни шта је, нисам једном ушао на тему, јебига.
Што се јебања тиче, криво ми је што је закључано, волим понекад да улетим тамо и напишем роман о јебању, али капирам да та тема доста боде очи.
Ако форум већ прељева, не мора баш да се дода још која лопата на све то. Спем је досадан кад постоји само спем. Некако је варварски, дође племе и разбуца друго племе, након чега дође треће и најебе се мајке ономе што је остало од другог.
Што се офф-а и спема тиче, мени су бити готивни коментари рецимо на Јовичићеве теме, кад дође Дотер да каже да ће да сачека да тему искоментарише десет људи да би видео о чему се ту заправо ради.
И да, фали нам Дотер. И Јовичић. И још неки аутори.
Каизи, а да убациш пост да обележавамо квалитет, јер овако за сваки постер могу да нађем нешто. Иначе успешно сам пријавио два постера. :)
Нормално да ће се добро показати...стављај што пре на дефиниције. А можда би мого да уведеш нешто да ако постер/дефиниција добије преко 10 пријава, а да притом буде и негативан скор, да се аутоматски брише.
Не може то. Онда све што није у складу са СрБством би било обрисано. А не би било ни црног хумора. Углавном се нађу павијани који пријаве то.
Ma zloupotrebe su ogromne! ako se neko nakani, može sa 10 duplih da urniše poster
Neće ovo dobro proći ja mislim
Просто увести ограничење-само првих 1000 аутора могу да пријављују и ћао!
To bi već bilo malo bolje ..
коначно једна до јаја опција, немојте само да злоупотребљавате да се не би укинула ко за дефке. начи ако си дао минус, не значи да одма треба да је пријавиш..
реме добијо +5 на модераторство лоло
Ne spemujte temu ovo je raznorazno pitanje a niko ne postavlja raznorazna pitanja..
Kako se linkuje komentar?
Кликнеш на датум/време постављања.
Meščini da ideš desnim klikom na ovo vrijeme, npr. "prije 2 minuta", pa copy link.
Bar tako ja radim.