U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://vukajlija.com/recnik/autori/26857
Mnogo se družio sa sosom kad je bio mali.
Колико је друштвено прихватљиво плагирати свој постер дефиницијом?
EKspresuj se
haha, nasmeja me Enemi :)
Tvoja ideja, tako da, ja mislim da je prihvatljivo :)
Па брате, ако је твоја идеја онда ја мислим да је сасвим кул. Има људи који не гледају постере а и оних који не читају дефиниције. А и скупиш неку плус, напредујеш на листи, гладиш себи јајца...
Па да, да... У праву сте сви. Хвала, о љубазни људи.
Да ли животиње сањају?
Мислим да да... Ако је мој папагај могао да се свађа у сну... Значи да је сањао... х)
Da. Možda ne sve, ali za većinu sisara je potvrđeno.
Хвала.
enemyofthefreeworld, занимљив случај :)
Zna li neko šta znači fantasmagorija? Nemrem nigde nać.
http://en.wikipedia.org/wiki/Phantasmagoria
Neka vrsta pozorista.
Fala druže.
Јел има неки ''стручни'' назив за ситуацију у којој је сваки потез погрешан? Нешто као шах-мат у шаху?
Epileptičar u minskom polju?
Zoki na četu?
Аквафобичар на броду?
електричар, вероватно се тако зове :)
Зашто су закључани Жаре и Гоци, а није Раде Лацковић? Зар није очигледно да је Раде Лацковић практично плагијат Жарета и Гоција. Колико видех петог јуна 2011. су отворени Жаре и Гоци, а 1. јула 2011. Раде Лацковић.
И приче о спему смарају, зна се да је Раде десет пута више спемован. Зар не би требало да буде обрнуто?
ЕДИТ: И не, не тражим одговор од Смарета.
Мислим да је негде на овој теми одговорено... Прегледај последњих петнаестак страница... :)
imam telefon sa crklim ekranom i nov ekran, al su nazad oni srafici sjebani, ne radi onaj mali srafciger sto dosao sa ekranom. cime mogu da odsrafim? brusilicom?