Разноразно питање

1. Autor Zezator je banovan u oktobru prošle godine, a poslednja aktivnost je 31. januara 2012. Kako???
    http://vukajlija.com/recnik/autori/26857

Mnogo se družio sa sosom kad je bio mali.

2. Колико је друштвено прихватљиво плагирати свој постер дефиницијом?

3. Колико је друштвено прихватљиво плагирати свој постер дефиницијом?

haha, nasmeja me Enemi :)
    Tvoja ideja, tako da, ja mislim da je prihvatljivo :)

4. Колико је друштвено прихватљиво плагирати свој постер дефиницијом?

Па брате, ако је твоја идеја онда ја мислим да је сасвим кул. Има људи који не гледају постере а и оних који не читају дефиниције. А и скупиш неку плус, напредујеш на листи, гладиш себи јајца...

5. Па да, да... У праву сте сви. Хвала, о љубазни људи.

6. Да ли животиње сањају?

7. Да ли животиње сањају?

Мислим да да... Ако је мој папагај могао да се свађа у сну... Значи да је сањао... х)

8. Da. Možda ne sve, ali za većinu sisara je potvrđeno.

9. Хвала.
    enemyofthefreeworld, занимљив случај :)

10. Zna li neko šta znači fantasmagorija? Nemrem nigde nać.

11. Јел има неки ''стручни'' назив за ситуацију у којој је сваки потез погрешан? Нешто као шах-мат у шаху?

12. Epileptičar u minskom polju?

13. Аквафобичар на броду?

електричар, вероватно се тако зове :)

14. Зашто су закључани Жаре и Гоци, а није Раде Лацковић? Зар није очигледно да је Раде Лацковић практично плагијат Жарета и Гоција. Колико видех петог јуна 2011. су отворени Жаре и Гоци, а 1. јула 2011. Раде Лацковић.

И приче о спему смарају, зна се да је Раде десет пута више спемован. Зар не би требало да буде обрнуто?

ЕДИТ: И не, не тражим одговор од Смарета.

15. Мислим да је негде на овој теми одговорено... Прегледај последњих петнаестак страница... :)

16. imam telefon sa crklim ekranom i nov ekran, al su nazad oni srafici sjebani, ne radi onaj mali srafciger sto dosao sa ekranom. cime mogu da odsrafim? brusilicom?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.