Разноразно питање

1. cika gm, nek ljud bacaji pegle, neki ne, neki se derru neki su hepi, nije svina isto jebot.

2. А неки прште по клубовима.
    :*

3. A bre nije bas lako kucati pravilno kad si pijan! Ali se slazem da je odvratno kad se neko ovako folira, pravi nelogicne greske, FAKE AND GAY...

4. Што рече колега, није уопште проблем нормално куцати каци пијан.
    Значи, зашто НАМЕРНО куцају погрешно?

Ја куцам тачније кад сам пијан :)
    Рецимо СМС поруке разбијем, нико не може да препозна да сам пијан, али овако на тастатури изгријешим, убачим покоје слово вишка, па бришем :)

5. Ја кацам пијан куцам можда још боље него трезан. Некако прсти сами раде пос'о. Једини проблем је што будем још досаднији.

6. Неки добар програм за цртање и симулацију електричних кола?

7. У, до јаја, нисам знао да има АутоКед за струју.

8. Ni ja lololo! Guglao sam AutoCad pukao spejs i video electric :)

9. mylyca
    зашто ова песма има оволико вјуова
    http://youtu.be/8UVNT4wvIGY
    ел била у некој познатој серији, филму, шта?
    мислим, добра је, ал није ТОЛИКО добра"

Bila u Gossip girl i onom novom Beverli Hilsu, bar tako kaže olmajti internet, mislim da joj je to dovoljan razlog. A fina je pesmica, što jes' jes'.

10. Неки добар програм за цртање и симулацију електричних кола?

Imaš EAGLE, Protel, Electronics Workbench, Micro-Cap. Ima ih dosta.

11. Orcad PSPice, koristi se na ETF-u izmedju ostalih.

12. Фала, момци. Аутокед 7 гига, капирам да му нећу користити 5% функција, па сам баталио. Скида се еагле. Само да ради посао.

Orcad PSPice, koristi se na ETF-u izmedju ostalih.

Заглупљује ми се на овом компу, па реко да пробам неки други.

13. Jel se vratio Džimi?
    Jel zamerio nekome za onaj ban? Jel bilo nekog pesničenja na mod forumu?
    Dajte neke detalje

14. nije bilo pesničenja, ali zahtijevao je da se zyclon umoduje kao kompenzacija za naneseni duševni bol, pa vidiš i sam da je to sad sređeno

15. Pezose, nisam ti danas napisao za Barakudu, računaj ovih dana. Ionako nigde ne žurimo :)

16. Nema veze Čak, ionako ne planiram da radim bilo šta u životu tako da ne žurim nigde.
    A što to Luli? Što je tražio Ciklona?
    Jebote uopšte nisam u toku...

17. brate pezose, stvarno ništa ne znaš, i ja se čudim :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.