Разноразно питање

1. A jebiga...uglavnom razočarao sam se, očekivao sam da će da ispička bar nekog....al dobro, širimo ljubav na sajtu. Zato ste valjda i umodovali Vukica21....

2. Где има нека добра школа руског језика? Треба ми курс од 3 месеца. И колико пара би отприлике то коштало?

3. Imaš Buksno onu na Bežaniji školu Sent Nikolas, kontam da je skupo, ali možeš da prošeteš fazon do tamo. Posle Maksija one zgrade.

4. Kako se zove onaj UFC borac nosi narandžasti šorc, ali kao ona suknja od rimskih legionara, crnac a kosa mu plava ?

5. Imaš Buksno onu na Bežaniji školu Sent Nikolas, kontam da je skupo, ali možeš da prošeteš fazon do tamo. Posle Maksija one zgrade.

Ту сам и мислио, него, јурим нешто где нема много људи. Јер баш морам да научим до јуна да се лепо споразумем. Па би ми мало више индивидуалног рада значило доста.

6. Pa onda najbolje privatne časove, pitaj ovde na temi za srednjoškolce ko uči ruski nek ti proporuči nekog, ili pitaj ove lingviste, pun ih je kurac na sajtu.

7. Kad ću moći definiciju da izbacim? Kad mi ističe ovo 24h?

8. Ma za koji sat ako ne i manje ću moći da izbacim pa me interesuje da li vi znate kad tačno.

9. sunshine
    Kako se zove onaj UFC borac nosi narandžasti šorc, ali kao ona suknja od rimskih legionara, crnac a kosa mu plava ?

уф, има их много :) да није овај?
    http://www.fiveknuckles.com/assets/images/fighters/Melvin-Guillard.jpg
    Melvin Guillard

10. Našo sam Šomi.. Ne razumem se ja u te klase..
    Michael McDonald
    http://k-1sport.de/gallery/000261b.jpg
    Ovaj levi batica..Hvala ipak :D

11. нема фрке мада на крају не бих ни погодио иако су слични до јаја, пошто је ово кик бокс, а ја због помињања УФЦ-а тражио мма борце :)

12. kaće otvorite temu "pitanje autor - odgovor moderator"?

13. Bila je otvorena pre nekih mesec dana, ali je završila na dve strane jebanja i čistog spamovanja.

14. вероватно никад, ил дођу постерџије/дефинџије да питају за брисање, или неки који постављају полу спем питања, она недовољна за банавање ал опет глупа за одговарање..

15. Bila je otvorena pre nekih mesec dana, ali je završila na dve strane jebanja i čistog spamovanja.

o bože... they are ruining it for everybody.....

16. A kérdéses István Кostic
    miért állandó zárható siel a JEBANJE?