Разноразно питање

1. A kérdéses István Кostic
    miért állandó zárható siel a JEBANJE?

Od njega ništa pametno nikad nije došlo, štetočina.

2. ŠTEFAN VISSZA CULLEN!

3. MakaronMaster
    Hvala Stefane.

:* ( Y )

4. Stefane, to što radiš sa konstantnom diverzijom jebanja je težak nelöl. Sram te bilo.

5. Tako je Zmio!! Jebanjem mršavimo!!!

6. nelöl

HAHAHAHAHAHA

7. Nabavio sam novu kamericu za komp sa mikrofonom, kamerica radi perfektno, ali imam problem sa mikrofonom. Isprobao sam ga u skajpu i snimanju audia, i zvuk se čuje možda 5% jačine u odnosu na jačinu koja bi trebalo da se čuje. Ima li neko savet kako da sredim to?

8. Зашто је обрисан постер ОБДАНИШТЕ ОЋЕ ШЕШЕЉА
    ?

9. @Billy

Probaj u opcijama što su ti dole desno kod sata... Ono volume i ta sranja... Drkaj nešto lololo

10. Bili, udji u kontrol panel pa nadji tamo saund divajsis ili tako nesto, kad nadjes mikrofon imas i da podesis volume mikrofona.

11. На коју фору овај лик још увек банован? Неки баг или нешто, нисам видео до сад ово.

http://vukajlija.com/recnik/autori/22718

12. Pa brate, ban mu traje još 22 sata i 50 minuta tačno. Danas je 26. februar 1:03, a ban mu traje do 26. februara 23:53.

13. lolo ponoc zbunjuje!

14. Ахахахах колко сам испао. Видим ја чудно ми нешто, стварно поноћ збуњује. Одо спавам

15. Гледао сам Ла Хаине. И имам једно питање. Која је поента оне приче о кењању коју прича онај матори у вецеу? Тј шта је порука ње?

16. Matori je objasnio, to je najjača scena. Gledao sam i ja film baš pre neki dan. A za poentu čitaj na netu :)

17. Nabavio sam novu kamericu za komp sa mikrofonom, kamerica radi perfektno, ali imam problem sa mikrofonom. Isprobao sam ga u skajpu i snimanju audia, i zvuk se čuje možda 5% jačine u odnosu na jačinu koja bi trebalo da se čuje. Ima li neko savet kako da sredim to?

Zavisi ko'i audio manager imaš, odeš tamo i boost mic .)

18. Из неког непознатог разлога ми не ради Јутјуб више. Неће да учита видео, само стоји црни оквир тамо где би требало да приказује видео. Мислио сам да је до АФ плејера, али није, извршијо сам апдејт и курац. Јутјубе врати се децхко! Зна неко шта би могло да буде то?

19. I ja sam imao taj problem, evo ovde ti je objašnjeno kako da rešiš to:

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.