Разноразно питање

1. Jebač, jel studiraš marketing? :)

2. Ma ne reklamiram gif, boli me kurac za pluseve, dosta su mi dva odabrana danas.

3. Šta treba, valjda ću znati? :)

4. Onda ovaj polozaj prstiju verovatno predstavlja "W".

Ne, to je obrnuto M.

5. Koja je fora sa minđušama? Pun mi fejs riba koje ih prave i prodaju.

6. Зашто је 90% Рено Мегана и Клиа беле боје? Французи децхко штампајте их и у колору!

7. то није истина. мислим да ти само у тој боји можеш да их разликујеш од југа

8. Зашто је 90% Рено Мегана и Клиа беле боје?

Где то? Меган је по дифолту оне неке пешчаносиве боје а Клиу је црвени лак дифолтни. Не знам јесам ли икад видео бели Меган или Клио.

9. Не знам јесам ли икад видео бели Меган или Клио.

Sad ga i ti pretera. Ima ih stvarno dosta belih, pogotovu Meganova, Klia onako, ja sam više crnih viđao. Ali Meganov najodvratniji mogući gepek bih sek'o motornom testerom jedno 600 dana! Francuzi, decxko, pravite samo kupe verziju!

10. Ја бре само такве виђам малтене. Реетко кад видим у некој другој боји.

11. Sad ga i ti pretera. Ima ih stvarno dosta belih, pogotovu Meganova, Klia onako, ja sam više crnih viđao.

Клио је једно од оних аута са "привредном" наменом, тј. фирме их често купују и њима се служе при обављању својих делатности јер су економични. Наравно, без икакве додатне опреме, најосновнија опрема долази у обзир и тај црвени лак спада у ту "најосновнију" опрему. За Меган можда и грешим у погледу најчешће боје ал' сам апсолутно сигуран да белог никада нисам видио.

12. За Меган можда и грешим у погледу најчешће боје ал' сам апсолутно сигуран да белог никада нисам видио.

Nema šanse bre. Nikad nigde nisi video belog Megana? Ali ono baaaaaš nikad? Pa realno koliko sam ih ja viđao, najčešći su beli, odnosno da se lepo odrazim, ja sam najčešće bele viđao.

13. To ima veze sa opremom.
    Beli su uglavnom oni koji se koriste kao vanovi, dostavna vozila, ili oni sa najmanjim paketom opreme. Nikad nećeš videti fabričke alu felne na nekom belom autu. Nije to samo za megan ili klio, nego i korsa, punto, pežo....mada mogu biti i crveni, plavi itd uglavnom bez metalik boje.

14. Je l' kapira neko šta bre 'oće koj' kurac ovi Rumuni? Mis'im ono, kapiram da su i oni skapirali da svako može da nas zajebava kako mu se ćefne, ali kad sam ja poslednji put proverav'o, oni su nam šatro bili prijatelji.

15. kad sam ja poslednji put proverav'o, oni su nam šatro bili prijatelji.

Proveri još jednom, ali po banatskim selima. Pa sve i da je drugačije, nema ti u politici prijateljstva.

16. Pa sve i da je drugačije, nema ti u politici prijateljstva.

Pa i to što kažeš... Svako gleda svoj interes. Nema, najjadniji smo ubedljivo. Ali kad čujem ona gomna kako govore da je politika I EVROPA I KOSOVO prošla istorijski test! Koja bre Evropa, koje crno Kosovo sa sve Metohijom, koju su izgleda zaboravili?! Eeeeej bre! Propast.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.